για να ειμαστε σιγουροι....εχετε να μου προτεινετε μια που εχει περπατησει και ξερετε να δουλευει σωστα το κινητο χωρις κολληματα και με καλυτερη καταναλωση?? δε με ενδιαφερει παλια καινουρια
[GTV-6.8.4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 06/8 20:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
O @tasarasch , πρέπει να κάνει Clean install , ήταν με περσινή developer rom , δεν έπιασε το απλό update από την 5.10.16 στην 6.8.4 , ήταν αρκετά πίσω σε ρομ ..
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα έντονης χρήσης (σε Mi2S), έχω να παρατηρησω τα εξής:
1. Και αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες v8, κατά την εγκατάσταση μου άλλαξε την ταπετσαρία, με αποτέλεσμα να την ξαναρυθμιζω εκεί που θέλω. Ήσσονος σημασίας πρόβλημα, αλλά υπαρκτό.
2. Το κινητό σε 3G ανεβάζει ΠΟΛΥ υψηλή θερμοκρασία, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η απόκριση του. Και μιλάω σε απλά tasks, όπως messaging κτλ, όχι παιχνίδια.
3. Έχω την αίσθηση ότι η κατανάλωση της μπαταρίας είναι τσιμπημένη. Δε μπορώ να είμαι σίγουρος, μιας και δεν το αφήνω πολύ σε ησυχία, αλλά νομίζω τελειώνει νωρίτερα απ' ότι παλιότερα, με αντίστοιχη χρήση..
4. Η αξιοποίηση της ram φαίνεται καλή, δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά, και πάλι, δε μου είχε δημιουργήσει ποτέ.
Αυτά τα ολίγα, αν παρατηρήσω κάτι νεότερο θα επανέλθω!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
επέστρεψα στην παλιά και σωθηκα. είμαι και σε διακοπές και δεν προλαβαινα να φορτισω + οτι μου εσβησε το βραδυ ενω το αφησα με 30%+ σε μια επανεκκίνηση δεν ανοιξε ποτε. φορτωνε ενα τέταρτο . 6.7.29 χαλαρα καλύτερη. και ποτε μην σβησετε την προηγούμενη ρομ τρομαξα να βρω wifi να την κατεβασω
-
το άφησα όλη νύχτα να φορτίζει αλλά πάλι τα ίδια 0% μπαταρία, τώρα έπεζα με το power button και βάλε-βγάλε φορτιστή και δείχνει να ξεκώλησε και φορτίζει, θα το αφήσω να πάει 100% αλλά μετά δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω σε περίπτωση που δεν φορτίζει πάλι, σκέφτομαι να περάσω άλλη ρομ ή να περιμένω την σημερινή. Μακάρι να στρώσει γιατί σήμερα θα φύγω 3ήμερο και δε λέει να μείνω χωρίς κινητό
-
-
Ακόμα δείχνει οτι φορτίζει, αλλά αν το αποσυνδέσω απο τη φόρτιση το εικονίδιο της μπαταρίας δείχνει πορτοκαλί χρώμα
θα το αφήσω 100% μπας και στρώσει, έχει 4-5 ώρες κ ακόμα δεν έφτασε 100% -
@HeavenScent Ασφάλεια -Μπαταρία και απενεργοποιησε το εξοικονόμηση μπαταρίας για να μην είναι πορτοκαλίYou may think you can fly - but you better not try
-
-
Τι λένε τα προγνωστικά για τη σημερινή; Θα έχουμε καμιά βελτίωση στο θέμα μπαταρίας ή θα τρέμουμε ακόμα να ανοίξουμε το gps???
Πάντως πέρα απ τη μπαταρία (που βέβαια είναι από τα πιο σημαντικά) η διαχείρηση της μνήμης είναι κορυφαία, και η απόδοση. Έτσι για να τα λέμε όλα δηλαδή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk -
Καλησπερα παίδες.
Την έχει βάλει κάποιος σε Mi note Pro?
Από μπαταρία τι λέει;;
Φοραω την 6.6.30 Αξίζει να πάω σε αυτή;;
Έχω ξεκλειδωτο bootloader με twrp απλά την κάνω install από εκεί ή κάνω πρώτα καθαρισμό;;
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα