[GTV-6.8.11/12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/8 02:10)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
οκ ευχαριστώ.κατεβαζω και στελνω εντυπώσεις.
-
Παίδες για ενημέρωση από την προηγούμενη εβδομαδιαία dev κάνουμε wipe dalvic/cashe και cashe στο twrt; Σόρρυ που φορτώνω με ερωτήσεις το νημα αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι οι οδηγίες στο forum...
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Παίδες για ενημέρωση από την προηγούμενη εβδομαδιαία dev κάνουμε wipe dalvic/cashe και cashe στο twrt; Σόρρυ που φορτώνω με ερωτήσεις το νημα αλλά δεν μπορώ να βρω που είναι οι οδηγίες στο forum...
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
-
Ο/H geo13z έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις την έβαλα την 6.8.11 στο ρυζάκι μου και όλα είναι OK. Με όλα τα καινούρια καλούδια.
Την έβαλα και στο mi5 και με κουφανε λίγο.
Στις ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλ στην έκδοση miui γράφει μόνο miui8 6.8.12/developer. δεν λέει το κλασικό by Xiaomi Hellas.
Στο cpuz δείχνει να είναι root δεν έχει το SuperSU αλλά στο security/permissions έχει την επιλογή root access!
Τέλος δεν βλέπω καμία από τις αλλαγές που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την rom, όπως screenshot με 3 δάχτυλο, το διαφορετικό περιβάλλον σον security.
Την έχω κάνει εγκατάσταση και με τον updater αλλά και με τον twrp .
Κάτι έχει γίνει. Σωστά;
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Πηγαίνοντας στην εφαρμογή αναβάθμιση, επιλέγω τις τρεις κουκκίδες πάνω δεξια, μετά επιλέγω το zip που έχω περασμένο και όλα γίνονται αυτόματα;
Ο/H Trickle έγραψε:
και σε μένα τα ίδια καμία αλλαγή
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Πηγαίνοντας στην εφαρμογή αναβάθμιση, επιλέγω τις τρεις κουκκίδες πάνω δεξια, μετά επιλέγω το zip που έχω περασμένο και όλα γίνονται αυτόματα;
Ο/H Trickle έγραψε:
και σε μένα τα ίδια καμία αλλαγή
οκ
-
Πήγα μέσω του προγράμματος της ρομ να κάνω εγκατάσταση όταν επέλεξα το αρχείο zip με έβαλε σε twrp αυτόματα και έκανε την εγκατάσταση.Έτσι γίνεται κάθε φορά;
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Πήγα μέσω του προγράμματος της ρομ να κάνω εγκατάσταση όταν επέλεξα το αρχείο zip με έβαλε σε twrp αυτόματα και έκανε την εγκατάσταση.Έτσι γίνεται κάθε φορά;
Ναι. Ετσι
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
ΟΙ ROM για το Mi-5 / Mi-MAX / Mi-MAX PRO / RedMi 3S θα διορθωθούν και θα στις ξαναδώσουμε, καθώς υπήρξε κάποιο λάθος στις δηλώσεις του build.prop
Μείνετε συντονισμένοι !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα