Εγω οντως το εχω απενεργοποιημενο απο την αρχη το find device...
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούτωρα το απενεργοποίησα και θα το τσεκαρω.Ο/H michael έγραψε:
Για κανε αυτό.xiaomi-miui.gr/community/index…tery-Drain-on-MIUI-8-Fix/Ο/H sakismaf έγραψε:
Τη μέρα δε τη βγάζω πλέον. Ενώ ήμουν ανέτα στη 1.5 μέρα με 4.5 ώρες οθόνη. Τώρα βγάζω δε βγάζω 3.5 ώρεςΟ/H chrisnik έγραψε:
Ποσο σου κραταει δλδ??? Εγω με φυσιολογικη χρηση το φορτιζω ανα δυο μερες.... Κ με αυτην την ρομ!Ο/H sakismaf έγραψε:
η μπαταρία στο mi5 φεύγει σαν το νεράκι.
και μένα έτσι ήταν φίλε. Ήμουν ικανοποιημένος από τη μπαταρία, τώρα τελευταία μου τα χαλαειΟ/H chrisnik έγραψε:
Περιεργο μου φαινεται παντως....Εμενα ανετα μου κραταει 2 μερες κ στην δουλεια που ειμαι δεν εχει κ καλο σημα κ μπορει να ψαχνει συνεχεια που αυτο καταναλωνει μπαταρια..Δεν κοιτας τι προγραμματα τρεχουν στο backround μηπως εχεις πολλα που δεν χρειαζονται...?Ο/H sakismaf έγραψε:
Τη μέρα δε τη βγάζω πλέον. Ενώ ήμουν ανέτα στη 1.5 μέρα με 4.5 ώρες οθόνη. Τώρα βγάζω δε βγάζω 3.5 ώρεςΟ/H chrisnik έγραψε:
Ποσο σου κραταει δλδ??? Εγω με φυσιολογικη χρηση το φορτιζω ανα δυο μερες.... Κ με αυτην την ρομ!Ο/H sakismaf έγραψε:
Υπ'οψιν μπορεί να έχει απλά να κάνει με τις ελληνικές μπάντες δεδομένων κινητής,και τα μέτρια έως κακά δίκτυα των ελληνικών εταιριεών κινητής. Ειδικά η Wind είναι κλάφτα Χαράλαμπε.Ο/H jimmydimo έγραψε:
Τέλος και με το σήμα πρέπει να ''υπολείπεται''. ΟΚ ο τρόπος που το δοκιμάζω δεν είναι και ο πιο τεχνικά εμπεριστατωμένος, αλλά θα σκάσω αν δε το πω, να μου πείτε κ σεις τη γνώμη σας.
Έχω ένα wind usb stick huawei e1550 με wind 3g κάρτα, σε windows tablet. Έχω 2/5 σήμα και σερφάρω καλούτσικα. Η τοποθεσία μου έχει θέμα, γνωστό. Το κινητό δίπλα, (με wind πάλι) αν το βάλω 3g only, χωρίς σήμα γενικά τη περισσότερη ώρα. Στο τσακίρ κέφι μπορεί να βγάλει για λίγο 2 γραμμές, αλλά πριν σερφάρεις κανά 5λεπτο νέκρα ξανά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1000 μπράβο σε όσους ευθύνονται για την όλη αυτή τη φοβερή δουλειά![]()
Και εγώ αυτήν την απορία έχω,αν και τώρα που βγαίνει το Nougat θα ήταν χαζό να έδινε 6.0.1 . Απ την άλλη υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο Nougat έτσι στα γρήγορα που googlara,που δεν μαρεσαν, όπως οτι τέρμα τα shortcuts στην home screenΟ/H gatos1986 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά έχω την εξής απορία, έχω στην κατοχή μου το Redmi Note 3(Mkt) ,με τις αναβαθμίσεις που πέρνει μέσω dev rom υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποια στιγμή το android 6.0.1;
Ο/H sakismaf έγραψε:
κάτι δε θα κατσε καλα και το κινητό είναι σε wakelock.Ο/H sakismaf έγραψε:
Τι σου είναι η μόδα βρε παιδί μου...Ο/H martzicadespell έγραψε:
Κάποτε είχαμε όμορφα εγχρωμα θεματα.. καποιος κρετινος αποφασισε να τα κανει ολα ασπρα... λες και ειμαστε σε ψυχιατρειο...