Γεια σας παιδιά, μόλις παρέλαβα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro από Banggood. Έχει πάνω την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0(LHOCNDG). Έχω κάποια προβλήματα όμως, το πρώτο είναι ότι δεν ενεργοποιεί την SIM card κα μου βγάζει το εξης μήνυμα: "Activating SIM card... Preparing to send activation SMS... Sync call history" και το δεύτερο είναι ότι δεν ανοίγει η κάμερα καθόλου από καμία εφαρμογή και μου βγάζει "Camera error. Can't connect to camera". Έχει τύχει κάτι ανάλογο σε κάποιον; Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Σας ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα και από μένα το ίδιο πρόβλημα εχω και εγώ με την camera για το Xiaomi Redmi Note 3 Pro αν το ξέρει κάποιος το θέμα ...
8.0.1.0.0(LHOCNDG) = Μαιμου Rom.
Βήμα 1. Τραβάς καντήλια στο μαγαζι που στο έστειλε.
Βήμα 2. Αλλάζεις την Rom σε επισημη.
Βήμα 3. Αν θέλεις βαζεις μια ελληνικη να ησυχάσει το κεφάλι σου.
8.0.1.0.0(LHOCNDG) = Μαιμου Rom.
Βήμα 1. Τραβάς καντήλια στο μαγαζι που στο έστειλε.
Βήμα 2. Αλλάζεις την Rom σε επισημη.
Βήμα 3. Αν θέλεις βαζεις μια ελληνικη να ησυχάσει το κεφάλι σου.
Ναι το ίδιο έχω ακριβώς μαιμου ε? Την γνωρίζεις θα έχω και άλλα προβλήματα? Τους εχω γραψει στο ebay που το αγόρασα και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα...
Παιδιά το κινητό μου είναι αυτό ---> Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Edition 3GB RAM 32GB Snapdragon 650 Hexa-core 4G Smartphone Sale - Banggood.com . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να καταλάβω αν είναι το Redmi Note 3 ProInternational Version (Kate) ? Θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω να βάλω τη νέα ROM