Όχι δεν χάνεται τίποτα αν κάνεις Wipe dalvik cache και cache.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλημέρα. Μπες πάλι εδώ ---> en.miui.com/unlock πάτησε unlock now και ακολούθησε τη διαδικασία. Όπου κολλήσεις, βάλε φωνή.Ο/H Symeon Deligiannidis έγραψε:
Κατέβασα την τελευταία έκδοση του mi unlock και έβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού μετά μου έβγαλε πως δεν υποστηρίζετε η συσκευή και να πατήσω το κουμπί από κάτω για να με πάει στη σελίδα. Αλλά δεν μου βγάζει τη σελίδα από την οποία κάνεις request για unlock (που γραφεις τον λογο που θες να ξεκλειδωσεις τον bootloader).Μου βγάζει να κατεβάσω πάλι το πρόγραμμα. Ξέρει κανείς τον λόγο; το ίδιο κάνει και με την προηγούμενη έκδοση του mi unlock. Με μεταφέρει στην ίδια σελίδα.
Μπαίνω πατάω unlock now και με πάει στη σελίδα για download. (Apply for permissions to unlock Mi devices). Δεν με πάει στη σελίδα που γράφεις τους λόγους για τους οποίους θες να κάνεις Unlock.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Καλημέρα. Μπες πάλι εδώ ---> en.miui.com/unlock πάτησε unlock now και ακολούθησε τη διαδικασία. Όπου κολλήσεις, βάλε φωνή.Ο/H Symeon Deligiannidis έγραψε:
Κατέβασα την τελευταία έκδοση του mi unlock και έβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού μετά μου έβγαλε πως δεν υποστηρίζετε η συσκευή και να πατήσω το κουμπί από κάτω για να με πάει στη σελίδα. Αλλά δεν μου βγάζει τη σελίδα από την οποία κάνεις request για unlock (που γραφεις τον λογο που θες να ξεκλειδωσεις τον bootloader).Μου βγάζει να κατεβάσω πάλι το πρόγραμμα. Ξέρει κανείς τον λόγο; το ίδιο κάνει και με την προηγούμενη έκδοση του mi unlock. Με μεταφέρει στην ίδια σελίδα.