Στην μέθοδο recovery μπορούμε να την κατεβάσουμε απ ευθείας μέσω του κινητού; Χωρίς να μπλέξουμε με υπολογιστή;
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Επίσης αν έχει unofficial Rom περασμένη γίνεται με την μέθοδο recovery ή θέλει την άλλη μέθοδο;;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Επίσης αν έχει unofficial Rom περασμένη γίνεται με την μέθοδο recovery ή θέλει την άλλη μέθοδο;;;
-
ο οδηγος αυτος γιατι πραγμα ειναι..? δεν καταλαβα....
αυτες εδω η ρομ ειναι για το προ..?? εμενα τωρα φοραει unofficial. εκανα κανονικα οπως ειναι αιτηση για ξελειδωμα και περιμενω.. μολις ξεκλειδωθει ο bootloader. μπορω οπως ειναι να βαλω twrp και απευθειας μια ρομ απο τις παρακατω?? η θα εχουμε τπτ αναγουλες.?
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RdMi-PRO-Omega/#files -
Ο/H ianpan24 έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Επίσης αν έχει unofficial Rom περασμένη γίνεται με την μέθοδο recovery ή θέλει την άλλη μέθοδο;;;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Εχω την εντυπωση οτι γινεται πιο "καθαρη" εγκατασταση τοσο με το miflash (για snapdragon) οσο και με το sp flashtool (για mediatek) σε σχεση με τον updater..
-
-
Έχεις unofficial rom, πρέπει να πας με το miflash και fastboot rom.
Έλεγχο του bootloader έχεις κάνει ? -
Έχω την stample, θέλω να περάσω την developed κάνω τα βήματα μέσω recovery αλλα μου βγάζει αυτό το μήνυμα
-
Έχεις unofficial stable...έχει 5 ψηφία αντί για 4 (δύο μηδενικά στο τέλος αντί για ένα)
Κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
χμμμ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα