Τελικά το ξεκλείδωσα το κινητο με το MiFlashUnlock και με το account που εχω μου έκανε δεν χρειάστηκε να κάνω πάλι εγγραφή.
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Αν δεν έχεις περάσει ακόμα την official rom, δες αν είναι locked o bootloader μετά το flash, λογικά θα κάνει relock. Απλά τον ξανακάνεις unlock
-
Μπορώ να περάσω κατευθείαν ελληνικη χωρίς να περάσω official?
-
Εφόσον ξεκλείδωσε το bootloader με το official tool λογικά μπορείς να προχωρήσεις στο twrp βήμα χωρίς πρόβλημα...Πάντως εγώ σου έγραψα την διαδικασία που μου δούλεψε σωστά και
υπάρχουν και οι αντίστοιχοι οδηγοί, προσωπικά θα τα ακολουθούσα ακριβώς:) -
Έχω αγοράσει Redmi Pro και μου ήρθε με τη MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 ( MHQCNDG). Μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό (και κυρίως τον 2ο τρόπο) ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα; Έκανα έλεγχο για τον bootloader και μου δείχνει ότι είναι ξεκλειδωμένος. Συγγνώμη αν αναφέρθηκε νωρίτερα.
-
Ο/H kon30fyllou έγραψε:
Έχω αγοράσει Redmi Pro και μου ήρθε με τη MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 ( MHQCNDG). Μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό (και κυρίως τον 2ο τρόπο) ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα; Έκανα έλεγχο για τον bootloader και μου δείχνει ότι είναι ξεκλειδωμένος. Συγγνώμη αν αναφέρθηκε νωρίτερα.
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
Ο/H Hunter266999 έγραψε:
καλησπερα καποιος αν μπορει να βοηθησει.εχω φτασει στο flash της κινεζικης rom και αφου ξεκιναει να την flashαρει βγαζει μηνυμα status sec img too large
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αμέσως θα δείτε την μπάρα προόδου να γίνεται κόκκινη στιγμιαία, και κίτρινη αμέσως μετά για μερικά λεπτά, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Flash όπως φαίνεται παρακάτω...
-
Λογικά δεν πρέπει να έχεις φλασσάρει τίποτα...Εχω την εντύπωση ότι το spflash tools δεν έχει δεί την συσκευή,Ψάξε το λίγο παραπάνω με τους drivers.Οταν είσαι σε fastboot γράψε στο adb -fastboot devices- πρέπει να σου γράψει ενα νουμερο αλλιως δεν είναι σωστοί οι drivers...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Λογικά δεν πρέπει να έχεις φλασσάρει τίποτα...Εχω την εντύπωση ότι το spflash tools δεν έχει δεί την συσκευή,Ψάξε το λίγο παραπάνω με τους drivers.Οταν είσαι σε fastboot γράψε στο adb -fastboot devices- πρέπει να σου γράψει ενα νουμερο αλλιως δεν είναι σωστοί οι drivers..
Συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή;
-
Ο/H spyroskara έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Λογικά δεν πρέπει να έχεις φλασσάρει τίποτα...Εχω την εντύπωση ότι το spflash tools δεν έχει δεί την συσκευή,Ψάξε το λίγο παραπάνω με τους drivers.Οταν είσαι σε fastboot γράψε στο adb -fastboot devices- πρέπει να σου γράψει ενα νουμερο αλλιως δεν είναι σωστοί οι drivers..
Συνδεδεμένο το κινητό στον υπολογιστή;
διάβασε και αυτό που είναι πιό κατατοπιστικό μέχρι το σημείο (Αν έχει συνδεθεί σωστά το κινητό και όλα είναι εντάξει μετά την εντολή adb devices θα δούμε κάτι τέτοιο)
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα