Έχω κάνει το βήμα για τις ψηφιακές υπογραφές και φαίνεται το test mode στην επιφάνεια εργασίας (Windows 10) αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση τους drivers μου γράφει υπήρξε σφάλμα. Ανεβάζω και την εικόνα.Ο/H geotzia έγραψε:
Πρέπει να ακολουθήσεις σε αυτόν το οδηγό τον 1ο τρόπο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) και μετά αν τσεκάρεις τον bootloader και είναι ξεκλείδωτος προχωράς κανονικά αν όχι συνεχίζεις με ξεκλείδωμα και έπειτα πέρασμα twrp και πέρασμα Ελληνικής ρομΟ/H kon30fyllou έγραψε:
Έχω αγοράσει Redmi Pro και μου ήρθε με τη MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0 ( MHQCNDG). Μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό (και κυρίως τον 2ο τρόπο) ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα; Έκανα έλεγχο για τον bootloader και μου δείχνει ότι είναι ξεκλειδωμένος. Συγγνώμη αν αναφέρθηκε νωρίτερα.
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί έχω τα 7 στο pc που είναι πολύ απλά σχετικά με τα 10,περίμενε απάντηση από άλλο φίλο που θα το ξέρει το θέμα...
Κοίταξε εδώ μήπως και σε βοηθήσει(πιστεύω πάντως ότι είναι θέμα με τις ψηφιακές υπογραφές)
Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης DriversΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Μάλλον έχει δίκιο ο @geotzia , δες και εδώ έχει το ίδιο error How to Disable Driver Signature Verification on Windows 10 / 8.1 / 8 - Waledac Droid
-
Πάντως έχω συνδεθεί με το κινητό σε fastboot mode για να δω αν είναι ξεκλειδωμένος ο bootloader. Είναι απαραίτητο το βήμα με τους συγκεκριμένους drivers ή να συνεχίσω στο επόμενο βήμα εφόσον μπορώ να συνδεθώ;
-
Ο/H kon30fyllou έγραψε:
Πάντως έχω συνδεθεί με το κινητό σε fastboot mode για να δω αν είναι ξεκλειδωμένος ο bootloader. Είναι απαραίτητο το βήμα με τους συγκεκριμένους drivers ή να συνεχίσω στο επόμενο βήμα εφόσον μπορώ να συνδεθώ;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ok ευχαριστώ. Κατάφερα όμως και έβαλα και αυτούς τους drivers.
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Διάβασε αυτό εκεί που λέει ΜΤΚ είναι γιά την συσκευή μας Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Οτι απορίες έχεις εδώ είμαστε...
διάβασε και αυτό που είναι πιό κατατοπιστικό μέχρι το σημείο (Αν έχει συνδεθεί σωστά το κινητό και όλα είναι εντάξει μετά την εντολή adb devices θα δούμε κάτι τέτοιο)
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
=============== Ιαν 13th 2017, 4:00pm ===============
Παιδιά μμάλλον ολοκλήρωσα με επιτυχία τη διαδικασία γιατί μετά το reboot βλέπω κινέζικα.Έτσι δεν είναι; Τώρα μπορώ να προχωρήσω στην αλλαγή σε ελληνική rom μέσω αυτού του οδηγού Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. ή πρέπει να κάνω κάτι πρώτα; -
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
-
Δηλαδή το παρέλαβές ξεκλείδωτο; Αν δεν ξεκλείδωσες εσύ την συσκευή σου με το Mi Unlock Tool όπως περιγράφεται εδώ:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
τότε καλό θα ήταν να ακολουθήσεις την διαδικασία όπως στην Περίπτωση 1 εδώ:
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Δηλαδή το παρέλαβές ξεκλείδωτο; Αν δεν ξεκλείδωσες εσύ την συσκευή σου με το Mi Unlock Tool όπως περιγράφεται εδώ:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
τότε καλό θα ήταν να ακολουθήσεις την διαδικασία όπως στην Περίπτωση 1 εδώ:
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
-
@spyroskara, τρέξε όπως είσαι το unlock tool για να κάνεις unlock.
99.99% θα σου βγάλει "No need to unlock this device", αυτό σημαίνει ότι είχε γίνει official unlock και μπορείς να συνεχίσει άφοβα για να περάσεις την Ελληνική
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα