Καλησπέρα φίλοι,έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με drivers και λοιπά,έχω unofficial stable rom και κλειδωμένο bootloader,κάνω το flash με το spflash tool την developer rom αλλά μου βγάζει PMT CHANGED THE ROM και μου λέει να κάνω download,έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και μου ήρθε επιβεβαίωση,μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει;με την μέθοδο του recovery σταματάω όταν μου λέει ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και απ'ότι διάβασα από άλλους συμφορουμίτες αυτό γίνεται επειδή έχω unofficial.
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Καλησπέρα @teom3spro, προσωπικά ήμουν ακριβώς στην ίδια περίπτωση με κλειδωμένο bootloader.
Σου παραθέτω τα παρακάτω που είχα γράψει παλιότερα σε άλλο post
Σε κλειδωμένο bootloader έκανα τα παρακάτω για να βγάλω την LXKCNMA και να πάω στην official developer, μέσω του Mi PC Suite:
1) Ενεργοποίησα το USB Debugging πηγάινοντας στο About Phone και κάνοντας αρκετές φορές tap στο MIUI Version, και τέλος στο Additional Settings -> Developer Options -> Usb Debugging
2) Κατέβασα το αγγλικό MI PC Suite απο το Mi PC Suite .Αν δεν δουλέψει μπορεί να δοκιμάσει κανείς το κινέζικο..
3) Μπήκα σε recovery στο κινητό κρατώντας το VOL + και το POWER ταυτόχρονα . Μόλις έβγαλε την συγκεκριμένη οθόνη (δηλαδή μπήκε στο recovery) 2isfLOb το σύνδεσα
σε USB 2 θύρα στο laptop (όχι USB3).
4) Άνοιξα το Mi PC Suite, ενώ μου έβγαζε οτι δεν αναγνωρίζει την συσκευη, πατώντας στο κάτω βελάκι δίπλα απο το Update και επιλέγοντας R-Flash μου έβγαλε το update σε official developer chinese rom έκδοση (πρέπει να συμβαδίζει με την έκδοση εδώ en.miui.com/download-304.html ).
5) Προχώρησα στο update απο το tool και μπήκε κανονικά η official developer rom..
Υπάρχει ένας οδηγός εδώ:
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
που στην ουσία περιγράφει τα παραπάνω (τον οποίο τον είδα αργότερα...). Εκεί έχει παραπάνω λεπτομέρειες και link για την κινέζικη έκδοση αν χρειαστεί.
-
οπου δεν....πίπτει το Κινέζικο mi pcsuite, αναλαμβάνει το Αγγλικό κ τούμπαλιν!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά και κυρίως @stamatisv και @geotzia το κινητό κάνει download ήδη,επόμενη κίνηση είναι το ξεκλείδωμα και μετά περνάω την ελληνική ρόμ,σωστά;;
-
Σωστά, προχώρησε στον αντίστοιχο οδηγό αν δεν το έχεις κάνει ήδη:)
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] -
Μου έβγαλε ειδοποίηση πως δεν ολοκληρώθηκε το update αλλά περίμενα λίγο και το κινητό άνοιξε κανονικά με την καινούργια ρομ,έχω πάρει ήδη έγκριση για ξεκλείδωμα άρα προχωράω κανονικά με ξεκλείδωμα;προχωράω ξεκινώντας απ΄το δεύτερο βήμα;όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω απ'τον οδηγό για ξεκλείδωμα του bootloader;;
-
Μπορείς να μας στείλεις ένα screenshot του about->phone;
-
Φυσικά...έχω πλέον MIUI 8 7.1.12|beta
-
ΟΚ προχώρα..:)
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Συνεχίζεις απο το "Τώρα είναι η ώρα να κατεβάσουμε το MiFlash Unlock Tool από το παρακάτω λινκ:"
To unlock tool κατέβασε το απο το miui.com/unlock/apply.php -
@stamatisv τέλεια το κινητό είναι πλέον ξεκλείδωτο,ποιά ελληνική ρόμ να περάσω;;αυτήν στην φωτογραφία;
-
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Άμα σε ενδιαφέρουν οι συχνές ανανεώσεις/πιθανά νεα features αλλά να δεχτείς οτι μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα προβλήματα σε κάθε update δοκιμάζεις devel.
Oi stable ανανεώνονται αρκετά ποιο σπάνια και θεωρητικά μπορεί να είναι ποιό σταθερές. Εδώ δοκιμάζεις και αν έχεις κάποιο πρόβλημα πας σε devel.
Διαλέγεις δοκιμάζεις και παίρνεις:)
stable
[Ενημέρωση 5/1/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! :
Redmi PRO (Omega) => xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0.zip
ή την devel
[XTRV-7.1.12] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/1 21:15) :
edit: Με πρόλαβε ο @geotzia:D
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα