Μάλλον το έλυσα το πρόβλημα. Στο flashtool διάλεξα firmware upgrade αντί για download only. Άλλαξα και το cust και η εγκατάσταση έγινε κανονικά. Ελπίζω δηλαδή. Ξεκλείδωσα και bootloader, το βράδυ θα προχωρήσω και σε εγκατάσταση της Ελληνικής.
καλημερα παιδιά μία βοήθεια. Προσπάθησα χθες να φλασαρω την dev china fastboot με το sp flash του οδηγού μετά από κάποιες λάθος ενέργειες προφανώς(μου εμφάνιζε το μήνυμα too large κ ένας φίλος μου είπε να ξετικαρω το cust)μετά από πολυ ώρα αν κ μου εμφάνισε το μήνυμα download OK έκανα επανεκκίνηση κ από τότε το κινητό έχει μείνει κολλημενο στο logo Mi κ από κάτω το android κ ή τρεις βουλιτσες είναι έτσι από χθες το βράδυ καμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω?[quelle][/quelle]
καλησπερα ειμαι τελειως ασχετος προσπαθω να περασω την developer κινεζικη rom με τον πρωτο τροπο(fastboost) σε redmi pro. ειμαι στο σημειο οπου συνδεω το κινητο με το pc για να περασει και αφου παταω download και ενω κοκκινιζει η μπαρα αμεσως μετα μ βγαζει ενα μηνυμα το οποιο λεει PMT changed the ROM; it must be downloaded και δεν εχω ιδεα τι να κανω