Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
δοκιμάζω φιλε αλαλ δν κανει τιποτα καμια γραμμη δεν γινεται κοκκινη και τιποτα
-
-
ματάκιααααααααα.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
θα δοκιμασω μαι με stable mhpos γινει και σε αλλο pc!και θα σε πω.Ευχαριστω για την βοηθεια σας
=============== Μαρ 15th 2017, 5:46pm ===============
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχεις teamviewer να μπω να δω?
-
-
Γεια σας παιδια. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την ελληνικη stable rom 8.1 εκ μερους δυο φίλων μου. Κάναμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και πήραμε θετική απάντηση. Οπότε πάω να τους εγκαταστήσω την κινέζικη developer rom αλλά το smartphone flash tool δεν ξεκινάει το download με τίποτα. Μένει στο 0%. Μπορείτε να βοηθήσετε;
Πήγα να περάσω και το tgz αρχείο μέσα από τον updater του κινητού αλλά δεν το βλέπει. Το θέλει zip. πως θα το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ -
Ο/H mikekastam έγραψε:
Πήγα να περάσω και το tgz αρχείο μέσα από τον updater του κινητού αλλά δεν το βλέπει. Το θέλει zip. πως θα το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ
-
Ο/H mikekastam έγραψε:
Γεια σας παιδια. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την ελληνικη stable rom 8.1 εκ μερους δυο φίλων μου. Κάναμε αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και πήραμε θετική απάντηση. Οπότε πάω να τους εγκαταστήσω την κινέζικη developer rom αλλά το smartphone flash tool δεν ξεκινάει το download με τίποτα. Μένει στο 0%. Μπορείτε να βοηθήσετε;
Πήγα να περάσω και το tgz αρχείο μέσα από τον updater του κινητού αλλά δεν το βλέπει. Το θέλει zip. πως θα το κάνω αυτό; Ευχαριστώ πολύ
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H mikekastam έγραψε:
Η λύση ήταν γραμμένη στις οδηγίες του πρώτου ποστ όπως μου είπες: "Κρατάτε πατημένο σταθερά το πλήκτρο Volume Down στην συσκευή σας, και όσο το έχετε πατημένο συνδέετε την συσκευή σας με το PC." Αυτό δεν έκανα...
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για την άμεση απάντηση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα