Xiaomi: Εμφανίστηκαν Redmi 4 και Redmi Note 4, στο TENNA…
-
-
Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications εμφανιστηκαν πλεον και τα χαρακτηριστικα στο gsmarena
Η αποψη μου ειναι οτι κακως εβαλε εκδοση με 16 gb rom , επρεπε απευθειας να ξεκιναει με 32gb rom -
Ο/H akalyptos03 έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications εμφανιστηκαν πλεον και τα χαρακτηριστικα στο gsmarena
Η αποψη μου ειναι οτι κακως εβαλε εκδοση με 16 gb rom , επρεπε απευθειας να ξεκιναει με 32gb rom
εκτός του ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της συσκευής ποιος θα την πάρει (για εξωτερικό λέω όχι για εγχώρια αγορά) ενώ ξέρει ότι σε λίγο θα βγάλει καμιά pro έκδοση ;
για μένα ένα redmi note 3 είναι που απλά έχει την hybrid slot που κακώς δεν είχε εξ αρχής -
Καλησπέρα σε όλους,
ενδιαφέρομαι για το redmi 4 (όχι το note)...
Είδα ότι το ανακοίνωσαν πριν καιρό, έπρεπε να κυκλοφορήσει κανονικά αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι στιγμή τίποτα ακόμα. Μήπως έχετε καμιά επιπλέον πληροφορία;
Έχω το Mi 4c (πολύ καλό μέγεθος οι 5" δεν θέλω να πάω παραπάνω), αλλά όταν ζεσταθεί οι αποδόσεις πέφτουν δραματικά. Επίσης η μπαταρία δεν κρατάει και πάρα πολύ...
Σαν "αναβάθμιση" με ενδιαφέρει η καλύτερη μπαταρία που θα έχει το redmi 4 (4100 πολυμερίου), ο καλύτερος επεξεργαστής και το android 6. -
Ο/H xakou έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
ενδιαφέρομαι για το redmi 4 (όχι το note)...
Είδα ότι το ανακοίνωσαν πριν καιρό, έπρεπε να κυκλοφορήσει κανονικά αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι στιγμή τίποτα ακόμα. Μήπως έχετε καμιά επιπλέον πληροφορία;
Έχω το Mi 4c (πολύ καλό μέγεθος οι 5" δεν θέλω να πάω παραπάνω), αλλά όταν ζεσταθεί οι αποδόσεις πέφτουν δραματικά. Επίσης η μπαταρία δεν κρατάει και πάρα πολύ...
Σαν "αναβάθμιση" με ενδιαφέρει η καλύτερη μπαταρία που θα έχει το redmi 4 (4100 πολυμερίου), ο καλύτερος επεξεργαστής και το android 6.
βρήκες σίγουρες πληροφορίες για τα specs του ; αν δεν βρήκες ε δεν έχει ανακοινωθεί/βγει ακόμα
σε κάποια site αρχές σεπτεμβρίου (δεν είδα νεώτερα) λέγαν και για Mtk επεξεργαστή αντί για sd , οπότε αν σε ενδιαφέρει ο καλύτερος επεξεργαστής δεν ξέρω αν όντως θα είναι σε σχέση με το Mi4c
γενικά , εκτός της μπαταρίας , πόσο καλή αναβάθμιση να είναι σε σχέση με το Mi4c ; μήπως να δεις κάτι άλλο ; -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες