Διαφήμιση

Xiaomi: Εμφανίστηκαν Redmi 4 και Redmi Note 4, στο TENNA…

• @Sitalkas @AlexisDS το σχολιο μου αφορουσε το redmi 4.
      Οι διαφορές μεταξύ note 3 και note 4 δεν είναι μεγάλες όσο αφορά τις επιδόσεις ,περιμένουμε να δούμε διάφορες σε κάμερ ες και οθόνη για να βγάλουμε τελικη άποψη.
    • Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications εμφανιστηκαν πλεον και τα χαρακτηριστικα στο gsmarena
      Η αποψη μου ειναι οτι κακως εβαλε εκδοση με 16 gb rom , επρεπε απευθειας να ξεκιναει με 32gb rom
    • Ο/H akalyptos03 έγραψε:

Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications εμφανιστηκαν πλεον και τα χαρακτηριστικα στο gsmarena
      Η αποψη μου ειναι οτι κακως εβαλε εκδοση με 16 gb rom , επρεπε απευθειας να ξεκιναει με 32gb rom
      τα έχουν χάσει λίγο εκεί :)
      εκτός του ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της συσκευής ποιος θα την πάρει (για εξωτερικό λέω όχι για εγχώρια αγορά) ενώ ξέρει ότι σε λίγο θα βγάλει καμιά pro έκδοση ;
      για μένα ένα redmi note 3 είναι που απλά έχει την hybrid slot που κακώς δεν είχε εξ αρχής
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους,
      ενδιαφέρομαι για το redmi 4 (όχι το note)...
      Είδα ότι το ανακοίνωσαν πριν καιρό, έπρεπε να κυκλοφορήσει κανονικά αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι στιγμή τίποτα ακόμα. Μήπως έχετε καμιά επιπλέον πληροφορία;
      Έχω το Mi 4c (πολύ καλό μέγεθος οι 5" δεν θέλω να πάω παραπάνω), αλλά όταν ζεσταθεί οι αποδόσεις πέφτουν δραματικά. Επίσης η μπαταρία δεν κρατάει και πάρα πολύ...
      Σαν "αναβάθμιση" με ενδιαφέρει η καλύτερη μπαταρία που θα έχει το redmi 4 (4100 πολυμερίου), ο καλύτερος επεξεργαστής και το android 6.
    • Ο/H xakou έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους,
      ενδιαφέρομαι για το redmi 4 (όχι το note)...
      Είδα ότι το ανακοίνωσαν πριν καιρό, έπρεπε να κυκλοφορήσει κανονικά αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι στιγμή τίποτα ακόμα. Μήπως έχετε καμιά επιπλέον πληροφορία;
      Έχω το Mi 4c (πολύ καλό μέγεθος οι 5" δεν θέλω να πάω παραπάνω), αλλά όταν ζεσταθεί οι αποδόσεις πέφτουν δραματικά. Επίσης η μπαταρία δεν κρατάει και πάρα πολύ...
      Σαν "αναβάθμιση" με ενδιαφέρει η καλύτερη μπαταρία που θα έχει το redmi 4 (4100 πολυμερίου), ο καλύτερος επεξεργαστής και το android 6.
      νομίζω το μικρό δεν ανακοινώθηκε μαζί με το Note (άσχετα αν υπήρχαν πληροφορίες) οπότε δεν έπρεπε να κυκλοφορήσει αρχές σεπτεμβρίου :)
      βρήκες σίγουρες πληροφορίες για τα specs του ; αν δεν βρήκες ε δεν έχει ανακοινωθεί/βγει ακόμα
      σε κάποια site αρχές σεπτεμβρίου (δεν είδα νεώτερα) λέγαν και για Mtk επεξεργαστή αντί για sd , οπότε αν σε ενδιαφέρει ο καλύτερος επεξεργαστής δεν ξέρω αν όντως θα είναι σε σχέση με το Mi4c

γενικά , εκτός της μπαταρίας , πόσο καλή αναβάθμιση να είναι σε σχέση με το Mi4c ; μήπως να δεις κάτι άλλο ;
    • Ο/H xakou έγραψε:

Το είδα στο gsmarena και στο Kimovil
      gsmarena

AnnouncedNot announced yet

Unofficial preliminary specifications

Kimovil
      ΦΗΜΕΣ
      Φήμες: Οι προδιαγραφές και οι τιμές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οπότε να είσαι επιφυλακτικός

οπότε δεν βοηθάει κανένα λινκ όπως βλέπεις :)
    • Διαφήμιση