[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε redmi note 3 pro kenzo με την νέα ρομ υπάρχει διαφορά και μάλιστα σημαντική στην κατανάλωση μπαταρίας, ενώ με την προηγούμενη είχα φτάσει με την ίδια χρήση στις 2 μέρες άνετα και φόρτιζα με 20% 48ώρες μετά την πρώτη φόρτιση τώρα θα φορτίσω και πάλι μέσα στο ίδιο 24ώρο.
Πιθανόν να υπάρχει και θέμα (μικρό?) με τα σήματα, γιατί για 3 φορές σήμερα (μέχρι να κάνω επανεκκίνηση) είχα θέμα με δεδομένα αλλά και απώλεια σήματος gsm γενικότερα. -
να καταθέσω κι εγώ όμως ότι όσες φορές έκανα wipe system(σχεδόν κάθε 3 updates-μαζί με τα cache+dalvic-τρία χρόνια στο hongmi και μία φορά στο RN3Pro),δεν έχασα ποτέ τίποτα παρά κάποιες δεύτερες ρυθμίσεις.
οι ρυθμίσεις χρήστη και τα apps είναι φυσικά στο data.
προϋπόθεση φυσικά ότι περνάμε καπάκι την rom(αλλιώς δεν υπάρχει system να μπουταρει),και ότι βάζουμε αντίστοιχη rom(dev ή stable). -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kexas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Στην ίδια έκδοση ROM που η μπαταρία μπορεί να πάει έως και 4 ημέρες, αν φορτίσεις πλήρως και ανοίξεις μόνιμα το Bluetooth θα σου αδειάσει την μπαταρία μέσα σε 24 ώρες
Γενικά κ όλα ανοιχτά να τα είχα, wifi κλπ, εκτός από το gps, δε φαινόταν να επηρρεάζει την αυτονομία του, δε το παρατηρούσες βρε παιδί μου. Ήταν αστεία η διαφορά -
-
-
Έβαλα κι εγώ στο rdn3p kenzo με τη σειρά μου αυτή την ρομ ερχόμενος από stable 7.3.2.0
Καταρχήν φαινεται ότι έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μνημης. Και πιο όμορφο περιβάλλον. Το πρόβλημα με το brightness έχει διορθωθεί. Οκ και με τα led. Ψάχνω να βρω αν γίνεται στα notification viber, whatsapp κτλ να μην δείχνει κείμενο όταν έρχεται μηνυμα, αν ξέρει κάποιος κατιτις καλοδεχούμενος! Ένα μείον της ρομ (τουλάχιστον από την ρομ που ήρθα) είναι ή κατανάλωση της μπαταριας! Αν δεν ανοιγα παιχνίδι με την stable δεν έλεγε να πεσει ούτε καν 1%. Ελπίζω σύντομα να διορθωθεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Rizzrak έγραψε:
Αλλά πήγαινε πρώτα στην εφαρμογή Ασφάλεια - Μπαταρία και επέλεξε Analyse battery usage και μετά coll. -
OK ευχαριστώ ☺Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!
-
Ο/H Rizzrak έγραψε:
Αμα δενψεψεις κανει πληρη φορτιση μετα την εγκατασταδη της ρομ Βαλτο να κανει μια και μετα ρισταρτ.
Εμενα ετσι έφτιαξε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα