Γιατί δεν την τρώει η προηγούμενη ρομ και την τρώει μόνο αυτή;;
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια πιο λόγο έχεις developer.... πάνε σε stable....Ο/H fanatic έγραψε:
Δηλαδή κάθε εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε clean install? ΗμαρτονΓ
Αν την τρίχα την κάνουμε τριχιά είναι ρομ.. Αν έχεις πραγματικά μεγάλη κατανάλωση σίγουρα δεν φταίει η 6.8.18Ο/H fanatic έγραψε:
Άρα δεν είναι θέμα clean install, αλλά ρομ.
Έχω κάνει calibration με 2 διαφορετικά πράγματα αλλά πάλι το ίδιο, τέλος πάντων θα περιμένω αύριο την νέα ρομ μήπως και διόρθωθει.Ο/H skargas έγραψε:
Δοκίμασε αυτό....Ο/H kexas έγραψε:
οχι οτι περιττο το κλεινω παντα ,και παρατηρησα και κατι αλλα οταν το κινητο φτανει στο 20% με ειδοποιει οτι εχει χαμηλη μπαταρια και ξαφνικα μετα απο 2 λεπτα το κινητο κλείνει και δεν ανοιγει πια εκτος αν το βαλω στην φόρτιση. αν δεις το screenshot λιγο πιο κατω απο την ισια γραμμη στο 20% το κινητο σβηνει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth.Ο/H kexas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma
Λογικό είναι όσο περισσότερες εφαρμογές έχεις στο κινητό επιβαρύνεται κατά την εκκίνηση.Ο/H mikele13 έγραψε:
καλησπερα παιδες.
μετα το φλασαρισμα της ρομ και γενικα οσες miui v8
εχω περασει,στην ενοτητα μουσικη,οταν φτιαξω playlists(7-8)
δεν μπορω να κανω scroll up-down για να επιλεξω.
στις miui v7 δεν ειχα τετοιο θεμα.
και κατι αλλο...
μετα απο φλασαρισμα οποιασδηποτε ρομ (απο τοτε που εκανα unlock bootloader)
και το bootαρισμα,βαζω pin κλπ και για κανα 2-3λεπτα
το κινητο freezarei-κολλαει κ μετα ερχεται στα καλα του.
ειναι λογικο αυτο?