Διαφήμιση

[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Γιατί δεν την τρώει η προηγούμενη ρομ και την τρώει μόνο αυτή;;

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
  • Γιατί δεν την τρώει η προηγούμενη ρομ και την τρώει μόνο αυτή;;

Δηλαδή κάθε εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε clean install? Ημαρτον...

Υ.Γ. Όταν λέμε τρώει μπαταρία, δεν εννοώ τρελό battery drain, αλλά λίγο χειρότερη διαχείριση απο την προηγούμενη.

• Ο/H fanatic έγραψε:

Δηλαδή κάθε εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε clean install? ΗμαρτονΓ
    Για πιο λόγο έχεις developer.... πάνε σε stable....
    Οι developer έτσι είναι .. δοκιμάζουν πραγματάκια.. και μία είναι άριστες και την άλλη απλά καλές..

• Διαφήμιση
  • Άρα δεν είναι θέμα clean install, αλλά ρομ.

Αναμένουμε την επόμενη λοιπόν σήμερα...

• Ο/H fanatic έγραψε:

Άρα δεν είναι θέμα clean install, αλλά ρομ.
    Αν την τρίχα την κάνουμε τριχιά είναι ρομ.. Αν έχεις πραγματικά μεγάλη κατανάλωση σίγουρα δεν φταίει η 6.8.18

• Ο/H skargas έγραψε:

Ο/H kexas έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kexas έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα δεν ξέρω αν και εσείς έχετε το ίδιο πρόβλημα αλλά η τελευταία ρομ έχει την χειρότερη αυτονομία μπαταρίας ακόμα και από όταν είχα την 4.4.4. Με την ίδια χρήση που κάνω εδώ και 2 χρόνια τώρα πλέον το φορτιζω 2 και 3 φορές την ημέρα ενώ το φορτιζα 1 φορά ανά 1.5 ημέρα. Mi4 wcdma
    Κοίταξε μήπως έχεις ξεχάσει ανοικτό το Bluetooth.
    οχι οτι περιττο το κλεινω παντα ,και παρατηρησα και κατι αλλα οταν το κινητο φτανει στο 20% με ειδοποιει οτι εχει χαμηλη μπαταρια και ξαφνικα μετα απο 2 λεπτα το κινητο κλείνει και δεν ανοιγει πια εκτος αν το βαλω στην φόρτιση. αν δεις το screenshot λιγο πιο κατω απο την ισια γραμμη στο 20% το κινητο σβηνει.
    Δοκίμασε αυτό....
    Έχω κάνει calibration με 2 διαφορετικά πράγματα αλλά πάλι το ίδιο, τέλος πάντων θα περιμένω αύριο την νέα ρομ μήπως και διόρθωθει.
  • καλησπερα παιδες.
    μετα το φλασαρισμα της ρομ και γενικα οσες miui v8
    εχω περασει,στην ενοτητα μουσικη,οταν φτιαξω playlists(7-8)
    δεν μπορω να κανω scroll up-down για να επιλεξω.
    στις miui v7 δεν ειχα τετοιο θεμα.

και κατι αλλο...
    μετα απο φλασαρισμα οποιασδηποτε ρομ (απο τοτε που εκανα unlock bootloader)
    και το bootαρισμα,βαζω pin κλπ και για κανα 2-3λεπτα
    το κινητο freezarei-κολλαει κ μετα ερχεται στα καλα του.
    ειναι λογικο αυτο?
  • Διαφήμιση
  • καλησπερα
    Με την 6,8,18 που εβαλα προς το παρον βλεπω οτι δεν ζεστενετε το κινητο οταν το φορτιζω( δεν προσεξα απο θεμα καταναλωσης) ...μπορει να ειναι και η ιδεα μου.
    Επισης απο σταθεροτητα ειναι καλη δεν εχω προσεξη κατι
  • Ο/H mikele13 έγραψε:

καλησπερα παιδες.
    μετα το φλασαρισμα της ρομ και γενικα οσες miui v8
    εχω περασει,στην ενοτητα μουσικη,οταν φτιαξω playlists(7-8)
    δεν μπορω να κανω scroll up-down για να επιλεξω.
    στις miui v7 δεν ειχα τετοιο θεμα.

και κατι αλλο...
    μετα απο φλασαρισμα οποιασδηποτε ρομ (απο τοτε που εκανα unlock bootloader)
    και το bootαρισμα,βαζω pin κλπ και για κανα 2-3λεπτα
    το κινητο freezarei-κολλαει κ μετα ερχεται στα καλα του.
    ειναι λογικο αυτο?
    Λογικό είναι όσο περισσότερες εφαρμογές έχεις στο κινητό επιβαρύνεται κατά την εκκίνηση. ;)
  • Να αναφέρω ότι πριν από λίγο πατησα να κάνει επανεκκίνηση κι έμεινε για πάντα στο boot με το logo MI και το developed by android. Μετά πατημένο το power και ξανά επανεκκίνηση και έμεινε απλά στο logo MI. Μετά εκλεισα και power+ volume up και πήγε κατευθείαν σε boot σαν να είχα κάνει clean davlink και cache (με την μπάρα του loading που θέλει κάνα 5-10λεπτα). Δεν ξέρω αν φταιει η ρομ ή αν απλά έτυχε, είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει και είπα να το αναφέρω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Λοιπόν έκανα factory reset και install στο kenzo. Ένα θέμα που παρατηρώ και παρατηρουσα και πριν είναι ότι κατά διαστήματα χάνεται η δονηση και επανέρχεται μέρα από 5-10-15 λεπτά. Επίσης επανέρχεται πάντα με reboot. Είναι θέμα software ή hardware, δηλαδή να έχει κάποιο θέμα το μοτερακι της δόνησης;

Όσο για το θέμα της μπαταρίας θα ξέρω σε 1-2 μέρες...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • επητα απο χρηση μερικων ημερων στη συσκευη RN3 PRO εχω να πω πως δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα η μπαταρια ολα μια χαρα βγαζω 40 ωρες αδρανειας και 7-8 ωρες ανοιχτη οθονη υπεροχο απλα !!!
    μπραβο στα παιδια για την καταπληκτικη δουλεια τους !
    Α και συγνωμη για τα ορθογραφικα ....
    Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!! :assaultrifle: