άρα στην stable εχω την επιλογή εαν θα ειναι η οχι ενώ η developer ειναι απο μαμα rooted?
REDMI 3S/Prime (MALMIDE). Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz!
-
-
Ο/H Tsounami έγραψε:
άρα στην stable εχω την επιλογή εαν θα ειναι η οχι ενώ η developer ειναι απο μαμα rooted?
Developer ελληνική GTV=rootedΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@GR_Macedon
Το οτι δουλεύει ή Land THUNDER και στο International version είναι σίγουρο , εφόσον ή συσκευή έχει το ίδιο chipset ..
Και στα πορτ που έκανα ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα brick εφόσον το chipset ειναι ίδιο ..
Ή απορία μου είναι αν πλέον στη συσκευή του @leontatos , δουλεύει ή 800αρα μπάντα , αυτό πρέπει να τσεκαρει .
Το ερώτημα μου είναι , αυτή τη στιγμή δούλευει το 4g σε περιοχή που με το Redmi3 δεν δούλευε ?? Το'χεις τσεκαρει αυτό ??
Πολύ πιθανώς αν έχει κάποιο nandroid backup ο @leontatos από TWRP ή αν μου στείλει κάποιος το firmware φάκελο του International Redmi3S να φτιαξω τη ρομ με το baseband που έχει και ή International version .
Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχασε ΙΜΕΙ , φαίνεται ότι δουλεύουν όλα πολύ καλά όπως λέει κι ο ίδιος που σημαίνει ότι μπορούμε να δοκιμασουμε κάποια πράγματα ..
Βασικό είναι να ξέρουμε αν υποστηρίζει πλέον την 800αρα μπάντα ή συσκευή του leontatos .
Νομίζω ότι και κάποιος άλλος έβαλε την Stable THUNDER για το Land σε International version αλλά πρέπει να ρωτήσουμε για σιγουριά .. -
φιλε @gkalen δυστυχως δεν πηρα backup απλα οταν το πηρα περασα τη global developer και καπακι την απαιχτη δικη σου,ειδικα η 8.0.2 δεν παιζεται!!!η 8.0.5 δεν μου εκανε και πολυ κλικ!!!τωρα αν δουλευει η 800mhz πρεπει να παω στο χωριο να το ελεγξω,παντως μεσα στη σαλονικη παντου 4g!!!
-
Η κατάσταση είναι μπερδεμενοδύσκολη.
Πρώτα πρέπει να βρούμε ένα μέρος της Ελλάδας που σίγουρα έχει μόνο 800άρα μπαντα (B20)
Μετά ένα οποιοδήποτε Xiaomi, ένα redmi3s, ένα redmi 3s international με Land rom και ένα redmi 3s με την μαμά Malmide.
Μόνο τότε θα έχουμε ένα σωστό συγκρίσιμο αποτέλεσμα.
Εσείς πώς το βλέπετε γίνετε κάτι τέτοιο;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Η κατάσταση είναι μπερδεμενοδύσκολη.
Πρώτα πρέπει να βρούμε ένα μέρος της Ελλάδας που σίγουρα έχει μόνο 800άρα μπαντα (B20)
Μετά ένα οποιοδήποτε Xiaomi, ένα redmi3s, ένα redmi 3s international με Land rom και ένα redmi 3s με την μαμά Malmide.
Μόνο τότε θα έχουμε ένα σωστό συγκρίσιμο αποτέλεσμα.
Εσείς πώς το βλέπετε γίνετε κάτι τέτοιο;
και με το app
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery
να τσεκάρεις :)) -
Σήμερα ήρθε το κινητό της ανηψιας από το geek. Μου ήρθε μήνυμα για αναβάθμιση τη οποία δεν έκανα, της έβαλα ελληνικό πληκτρολόγιο, viper κτλ.
Το 4g της Vodafone καμπάνα εδώ επαρχία που είμαι.
Δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ καλά καλά μου το πήρε έφυγε. Θα ήθελα όμως ελληνικά ξέρει κανείς πότε θα πάρει; -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
να πάρεις μια κάρτα f2g , να την βάλεις και να κάνεις καμιά βόλτακαι με το app
να τσεκάρεις :))
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τι σκριβώς τσεκάρουμε, έτσι από περιέργεια!? Εγώ δεν έχω 800άρα και έχω vodafone, αλλά για να ξέρουμε....
το τρέχεις και σου δίνει πληροφορίες για την σύνδεση σου
π.χ. σε μένα τώρα λέει ότι συνδέθηκε σε lte band 3 (1800)
ίσως εκεί που λέει neighbor cells σας εμφανίζει όλες (αν υπάρχουν)
π.χ. 1800 και 800 αν καλύπτουν την περιοχή -
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Και με wifi μια χαρά μου δείχνει τα ίδια με σένα. Άρα πρέπει να δούμε 20 αντί για 3!?
και έτσι βλέπετε που μένει ο maddoctor -
καλησπερα παραθετω ενα στγμιοτυπο απο redmi3s international με thn 8.0.2 stable tou @gkalen!!!ειναι συνδεδεμενο στην band3 αλλα απο κατω βγαζει την μπαντα 20,χωρις βεβαια να εχει συνδεθει!!!σημαινει δηλαδη οτι υπαρχει στις διαθεσιμες μπαντες και μετα το περασμα της ελληνικης rom???τι λες φιλε @GR_Macedon???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0