Διαφήμιση

REDMI 3S/Prime (MALMIDE). Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz!

• Ο/H kostasrose έγραψε:

αν είδες τα ανέφερα σαν μια έκδοση και δεύτερη έκδοση τα ίδια με την παρουσία της 800άρας μπάντας. Είναι τεράστια διαφορά κυρίως για όσους λόγο απουσίας αυτής της μπαντας επέλεξαν άλλα τηλέφωνα.
      συντακτικό ήταν το πρόβλημα :)
      έτσι όπως το έγραφες εγώ καταλάβαινα 2 εκδόσεις ΚΑΙ η μια με την 800αρα (αρα 3 :) )

το θέμα έχει ξεφύγει με όλα τα redmi σειράς 3 :)
      το X π.χ. έχει λόγο ύπαρξης ; ακόμα δε κατάλαβα τι διαφορά έχει με το s
    • s, t, u, v, w, x
      για να σου φύγει η απορία λοιπόν, 4 γράμματα διαφορά ...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H kostasrose έγραψε:

έτσι όπως το έγραφες εγώ καταλάβαινα 2 εκδόσεις ΚΑΙ η μια με την 800αρα (αρα 3 :) )

το θέμα έχει ξεφύγει με όλα τα redmi σειράς 3 :)
      το X π.χ. έχει λόγο ύπαρξης ; ακόμα δε κατάλαβα τι διαφορά έχει με το s
      Γι' αυτό είπα περί χορδής λιαστής χεχε
      Anyway όσο και να τα μπερδέψουν όταν έρχεται η ώρα να κάνεις αγορά κοιτάζεις πάντα
      1) για λίστες value for money
      2) χαρακτηριστικά hardware
      3) διαβάζεις σχόλια χρηστών των συσκευών που σου τράβηξαν το μάτι.
      Ακόμα και Μπάμπη να το λένε δεν σε νοιάζει αν έχεις αυτούς τους τρεις κανόνες.
      Βέβαια δίνεις μεγάλη βαρύτητα στο τρία αρκεί να ξέρεις να διακρίνεις τους χρήστες σε αξιόλογους και τύπους που δεν τους άρεσε το look του κινητού ή γιατί έχει μόνο rose gold χρώμα και όχι μπορδοκαναρινη ή γιατί έτυχε μια στραβή σε μια συσκευή και έπεσε σε γκρινιάρη....
      Με αυτό το τρόπο κάνω όλες τις αγορές μου μέσω διαδικτύου. Βέβαια κάποια στιγμή παθαίνεις υπερπληροφώρηση και χάνεσαι οπότε αφήνεις 1-2 ημέρες και συνεχίζεις μέχρι να νιώσεις ότι αυτό που πας να αγοράσεις σε καλύπτει για τωρινή αλλά και λίγο μακροπρόθεσμη χρήση.
    • η αγορά κινητού από κίνα πάντα είχε τέτοια θέματα (για το χάσιμο που λες)
      σου αρέσει μια συσκευή στα καπάκια βγαίνει άλλη και λες "βρε λες" ε κ.ο.κ. :)

προσωπικά είχα βαρεθεί να περιμένω και πήρα το redmi 3 ,με το που στάλθηκε η παραγγελία ανακοινώθηκε η pro έκδοση (που ήθελα το 3/32)και άρχισα τα ΡΕΡ)(#%*)($%*)$%*$)(#^Θ)$^

τι να κάνεις :) , ελπίζω να μάθουν να βάζουν και Nfc πλέον και στα redmi , να μην το περιμένουμε κι αυτό

η αγορά κινητού από κίνα πάντα είχε τέτοια θέματα (για το χάσιμο που λες)
      σου αρέσει μια συσκευή στα καπάκια βγαίνει άλλη και λες "βρε λες" ε κ.ο.κ. :)

προσωπικά είχα βαρεθεί να περιμένω και πήρα το redmi 3 ,με το που στάλθηκε η παραγγελία ανακοινώθηκε η pro έκδοση (που ήθελα το 3/32)και άρχισα τα ΡΕΡ)(#%*)($%*)$%*$)(#^Θ)$^

τι να κάνεις :) , ελπίζω να μάθουν να βάζουν και Nfc πλέον και στα redmi , να μην το περιμένουμε κι αυτό
      Κοίτα η λογική του περίμενε ειναι λάθος. βλέπεις τι ανάγκες έχω σήμερα και τι πιθανών να χρειαστώ αργότερα. Τώρα αν πας στην διαδικασία ίσως να περιμένω λίγο ακόμα απλά χάνεις χρόνο γιατί ότι αγοράζεις σήμερα σε 3 μήνες είναι ξεπερασμένο. Και εδώ μιλάμε για κινητό να σου πω εγώ που σκάμε για επαγγελματικές κάμερες 6 χιλιάρικα χωρίς extra μπαταρίες και κάρτες αποθήκευσης (υπολογίζεις + 2 με 3 χιλιάρικα) και σε 3 μήνες αλλάζουν τα πρότυπα εγγραφής με νέα μοντέλα και κάρτες - μπαταρίες κλπ και αγχώνεσαι αν θα προλάβεις να κάνεις απόσβεση σε 1-2 χρόνια. Αν σου σκάσει και ζημιά εκτός εγγύησης εκεί να δεις κλάμα με μαύρο δάκρυ (και δεν είναι από την μάσκαρα ή το eyeiner :lol: )!

Ο/H kritop έγραψε:

Ο/H petran7777 έγραψε:

Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass.
      Επειδή είναι 2,5 mm πιο μεγάλο όταν το παρήγγειλα και πήρα μια θήκη από αλλού, η θήκη δεν ταίριαζε.
      δεν μιλάμε για NOTE εδώ :)
      Δε μιλάω για το δικό μου, παρήγγειλα 2 redmi 3s ένα για την ανηψια και ένα στο πατέρα μου. Τώρα τις θήκες τις παρήγγειλα όπως είπα ποιο πάνω και από τι ξέρω για διαφορά μεγέθους σε σχέση με το χωρίς international είναι ίδια. Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει διαφορετική διάσταση έχει το redmi 3pro international. Αν ισχύει και στο 3s τι να πω τη πάτησα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H petran7777 έγραψε:

Δε μιλάω για το δικό μου, παρήγγειλα 2 redmi 3s ένα για την ανηψια και ένα στο πατέρα μου. Τώρα τις θήκες τις παρήγγειλα όπως είπα ποιο πάνω και από τι ξέρω για διαφορά μεγέθους σε σχέση με το χωρίς international είναι ίδια. Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει διαφορετική διάσταση έχει το redmi 3pro international. Αν ισχύει και στο 3s τι να πω τη πάτησα.
      εγώ πάλι μόνο για το Note 3 pro int είδα ότι είναι διαφορετικό το μέγεθος σε σχέση με το απλό
      για το 3s δε είδα να το λένε πουθενά αυτό
    • για καλη μου τυχη η πρωτη μου αγορα σε xiaomi προϊόν ειναι το redmi 3s 3 ram 32 rom να ειναι καλα ενα τσακαλι που με βοηθησε να παραγγειλω απο gearbest.Εχω αγωνία με τι version θα ερθει international η κινεζική????
    • Ο/H Tsounami έγραψε:

για καλη μου τυχη η πρωτη μου αγορα σε xiaomi προϊόν ειναι το redmi 3s 3 ram 32 rom να ειναι καλα ενα τσακαλι που με βοηθησε να παραγγειλω απο gearbest.Εχω αγωνία με τι version θα ερθει international η κινεζική????
      το Gearbest θα σου στείλει λόγο Ελλάδας ως χώρα αποστολής international εκτός και αν του ζήτησες να βάλει κάποια άλλη ή να μην το πειράξει καθόλου.
      Με το που έρθει ξήλωμα η international του Gearbest θα σε πεθάνει στις διαφημίσεις και άχρηστες εφαρμογές.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Tsounami έγραψε:

ωχ ηθελα να το γλιτωσω αυτο δεν εχω ξανα αλλάξει rom σε κανένα τηλέφωνο και το φοβάμαι
      Μην φοβάσαι καθόλου. Η πρώτη φορά είναι δύσκολή γιατί ουσιαστικά δεν ξέρεις τι πως και που. Μετά θα δίνεις συμβουλές σε άλλους που θα είναι στην θέση σου τώρα. Ξεκίνα και όπου κολλήσεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε με ότι ξέρουμε.