REDMI 3S/Prime (MALMIDE). Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz!
-
-
Ο/H efkolo έγραψε:
OffTopicγια να ερθει ειδοποιηση στον θαναση οτι του γραφεις μηνυμα θα πρεπει να βαλεις "παπακι" πριν το username.
Πχ. @GR_Macedon
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
OffTopicΕυχαριστώ για την ενημέρωση, βέβαια εγώ το έκανα από πρόθεση γιατί δεν καίγομαι να πάρω άμεση απάντηση, θεώρησα πως έχει συνδρομή στο θέμα και θα το δει κάποια στιγμή. Θυμάμαι παλιότερα που είχα γράψει κάποιον οδηγό και μου ερχόταν πολλές ειδοποιήσεις δεν ήταν και το πιο ευχάριστο.
-
Το βλέπω άλλα όποτε ανοιξω το κινητό, κάθε 2-4 ώρες βρίσκω να με περιμένουν καμιά 20αρια μηνύματα, αρχίζοντας το διάβασμα από αυτά που αναφέρουν το όνομα μου.
Μου φαίνεται η οθονη του redmi 3s σαν πιο φωτεινη, χωρίς να έχει τεράστια διαφορά.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Έχουμε κανένα νέο απο την International?
Sent from my HM 1S using Tapatalk -
-
Καλησπέρα παιδιά,βρήκε κανείς θήκη για το κινητό αυτό;
-
Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass.
-
Ο/H leontatos έγραψε:
καλημερα,εχω το redmi3s international version και περασα την stable gkalen rom 8.0.5!!!η αλλαγη ρομ επηρεαζει την μπαντα 800mhz η ειναι καθαρα θεμα hardware???
-
Ο/H petran7777 έγραψε:
Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass.
-
Ο/H kritop έγραψε:
Ο/H petran7777 έγραψε:
-
Δεν κρατήθηκα παρήγγειλα κι εγώ ένα 3/32 από Alliexpress
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0