Να το χιλιοχαρεί η κόρη λοιπόν !!!
REDMI 3S/Prime (MALMIDE). Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz!
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μόλις παρέλαβα το Redmi 3S international version
-
το πρωτο βημα εγινε.
Βγηκε xiaomi με 800αρα μπαντα.
Το δευτερο βημα ειναι να ερθει και το 4G στην επαρχια.
Αλλα πριν απο αυτο θα πρεπει να σταθεροποιηθει το 3G στην επαρχια διοτι ακομη μπαινοβγαινει το 3G σε 2G.
Κουνια που μας κουναγε στην επαρχια.
Για αυτο και ολες οι διαφημισεις εταιρειων κινητης τηλεφωνιας γραφουν παντα "μεγαλυτερη πληθυσμιακη καλυψη" και οχι "μεγαλυτερη γεωγραφικη καλυψη"...
Σου λεει αν δωσω 4G σε Αθηνα και Θεσσαλονικη απευθειας θα πιασουν 8.000.000 συμπολιτες μας.
Που θελω να καταληξω;;
Με την 800αρα μπαντα στην εν λογω συσκευη θα περιμενετς απλα ποτε θα ειναι ετοιμες οι εταιρειες να δωσουν στην επαρχια...
Ειναι σαν να εχεις ολες τις ηλεκτρικες συσκευες στο σπιτι σου και απλα να περιμενεις την ΔΕΗ ποτε θα σου φερει το ρευμα συο χωριο.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Το redmi note 3 pro με την international version με ποια ρομ σου ερχεται? ειναι unofficial?
Αξιζει λετε? τα ιδια λεφτα το εχει στο geekbuying με το κανονικο....
Tελος στο site του geekbuying πως επιλεγεις την ρομ που θες οπως πχ γινεται στο vickmall?
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων -
καλορίζικο !!!!!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Τελευταία νέα μετά την παραλαβή του Redmi 3S prime international version ή Hong Gong version (όπως θέλετε το λέτε αν και από ότι αρχίζω και συμπεραίνω το Hong Kong version είναι πιο σωστό)
Το κινητό έρχεται με το 6.0.1 ΜΜ android και την MIUI Global Stable 7.5.7.0 MALMIDE rom που αναβαθμίζεται σε 7.5.9.0.
Το κινητό και πριν αλλά και μετά την αναβάθμιση έχει θέμα με το 3G και 4G της VODAFON που το δοκίμασα στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.
Χρησιμοποιήθηκαν 2 κάρτες sim, η μία γράφει Vodafon και η άλλη CU με ενεργοποιημένο το 4G και το Redmi 2TD για σύγκριση του σήματος.
Ενώ το Redmi 2TD παίζει σε 3G και 4G άνετα και στη φωνή και στα δεδομένα, μόλις οι sim τοποθετηθούν στο Redmi 3S Intern. version γίνεται το εξής: Μόλις ενεργοποιηθούν τα data η σύνδεση ξεκινά με Η+ (3G) και αμέσως σε Ε (GSM) και με τις 2 sim.
Αν χρησιμοποιήσω την δική μου sim Cosmote το Redmi 3S δουλεύει απροβλημάτιστα σε 4G.
Άλλαξα ακόμα και την χώρα που δηλώνεις στη συγκεκριμένη rom (ξεκίνησα με Taiwan, και μετά έβαλα Hong-Kong, Τουρκία και τέλος Ισπανία), μήπως αλλάζουν οι ρυθμίσεις του δέκτη, αλλά δεν είδα καμία διαφορά.
Κατέβασα και την 8άρα Global developer σε μορφή recovery (zip), αλλά δεν τολμάω να την βάλω γιατί διαβάζω στο αγγλικό φόρουμ ότι έχουν προβλήματα με κάμερα και google play και επειδή δεν ξέρω πώς να πάρω ένα foul backup μιας και δεν έχει TWRP recovery. Το mi recovery δεν σου δίνει δυνατότητα για system backup παρά μόνο για DATA και ρυθμίσεις.
Ευτύχιε @maddoctor αν ξέρεις κάποιον τρόπο να πάρω φουλ backup δώσε τα φώτα σου.
Αυτά προς το παρόν.
Γνώμη μου είναι ότι όσοι θέλετε να αγοράσετε αυτό τον τύπο του κινητού, να περιμένετε λίγο, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Τελευταία νέα μετά την παραλαβή του Redmi 3S prime international version ή Hong Gong version (όπως θέλετε το λέτε αν και από ότι αρχίζω και συμπεραίνω το Hong Kong version είναι πιο σωστό)
Το κινητό έρχεται με το 6.0.1 ΜΜ android και την MIUI Global Stable 7.5.7.0 MALMIDE rom που αναβαθμίζεται σε 7.5.9.0.
Το κινητό και πριν αλλά και μετά την αναβάθμιση έχει θέμα με το 3G και 4G της VODAFON που το δοκίμασα στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.
Χρησιμοποιήθηκαν 2 κάρτες sim, η μία γράφει Vodafon και η άλλη CU με ενεργοποιημένο το 4G και το Redmi 2TD για σύγκριση του σήματος.
Ενώ το Redmi 2TD παίζει σε 3G και 4G άνετα και στη φωνή και στα δεδομένα, μόλις οι sim τοποθετηθούν στο Redmi 3S Intern. version γίνεται το εξής κουφό.
¨Οσο τα data είναι κλειστά το τηλέφωνο δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με 4G. Μόλις όμως ενεργοποιηθούν τα data από 4G η σύνδεση πέφτει σε Η+ (3G) και αμέσως σε Ε (GSM) και με τις 2 sim.
Αν χρησιμοποιήσω την δική μου sim Cosmote το Redmi 3S δουλεύει απροβλημάτιστα σε 4G.
Άλλαξα ακόμα και την χώρα που δηλώνεις στη συγκεκριμένη rom (ξεκίνησα με Taiwan, και μετά έβαλα Hong-Kong, Τουρκία και τέλος Ισπανία), μήπως αλλάζουν οι ρυθμίσεις του δέκτη, αλλά δεν είδα καμία διαφορά.
Κατέβασα και την 8άρα Global developer σε μορφή recovery (zip), αλλά δεν τολμάω να την βάλω γιατί διαβάζω στο αγγλικό φόρουμ ότι έχουν προβλήματα με κάμερα και google play και επειδή δεν ξέρω πώς να πάρω ένα foul backup μιας και δεν έχει TWRP rec;overy αλλά το mi που δεν σου δίνει δυνατότητα για system backup παρά μόνο για DATA και ρυθμίσεις.
Ευτύχιε @maddoctor αν ξέρεις κάποιον τρόπο να πάρω φουλ backup δώσε τα φώτα σου.
Αυτά προς το παρόν.
Γνώμη μου είναι ότι όσοι θέλετε να αγοράσετε αυτό τον τύπο του κινητού, να περιμένετε λίγο, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Take Complete Backup of Android Phone (Rooted and Non-Rooted)
How to create a full backup of your Android device without root - TechRepublicΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ενώ το Redmi 2TD παίζει σε 3G και 4G άνετα και στη φωνή και στα δεδομένα, μόλις οι sim τοποθετηθούν στο Redmi 3S Intern. version γίνεται το εξής κουφό.
¨Οσο τα data είναι κλειστά το τηλέφωνο δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με 4G. Μόλις όμως ενεργοποιηθούν τα data από 4G η σύνδεση πέφτει σε Η+ (3G) και αμέσως σε Ε (GSM) και με τις 2 sim.
Κατέβασα και την 8άρα Global developer σε μορφή recovery (zip), αλλά δεν τολμάω να την βάλω γιατί διαβάζω στο αγγλικό φόρουμ ότι έχουν προβλήματα με κάμερα και google play και επειδή δεν ξέρω πώς να πάρω ένα foul backup μιας και δεν έχει TWRP rec;overy αλλά το mi που δεν σου δίνει δυνατότητα για system backup παρά μόνο για DATA και ρυθμίσεις.
Αυτά προς το παρόν.
Γνώμη μου είναι ότι όσοι θέλετε να αγοράσετε αυτό τον τύπο του κινητού, να περιμένετε λίγο, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Κι εγώ για την κόρη ενδιαφέρομαι, έσπασε το δικό της, κυρίως λόγω της 800άρας μπάντας
Εχω το redmi 3 pro από τον Μάιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αλλά αν το s έχει 800άρα κι έρθει φορτωμένο με τους όφις (συμφωνία ms - xiaomi) θα το προτιμούσα -
Ο/H dimitrins έγραψε:
Αλλά αν το s έχει 800άρα κι έρθει φορτωμένο με τους όφις (συμφωνία ms - xiaomi) θα το προτιμούσα
) τα οποία μπορείς κάλλιστα να τα κατεβάσεις και τώρα από το play
-
Τα έχω ήδη κατεβάσει στο 3 προ. Ψιλοάχρηστα είναι.
Αλλη η χάρη να είναι official από την xiaomi
Αλλωστε μπορεί και νάχουν βάλει και τίποτα άλλο
Ετσι που τάχει κάνει η xiaomi, κάθε μήνας έχει και εκπλήξεις ....
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H dimitrins έγραψε:
Αλλά αν το s έχει 800άρα κι έρθει φορτωμένο με τους όφις (συμφωνία ms - xiaomi) θα το προτιμούσα
) τα οποία μπορείς κάλλιστα να τα κατεβάσεις και τώρα από το play
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0