Διαφήμιση

ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 32G/3G 5,5

• ΝΕΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO 32G/3G 5,5

καλημέρα σε όλους σας, είμαι νέος κάτοχος της παραπάνω συσκευής πρώτη φορά αυτή τη μάρκα αγορασμένο από ιδώτη.Έχω ενθουσιαστεί από τη συσκευή και γενικά απ τη μάρκα αφού είχα στη κατοχή μου πολλές γνωστές κατά τα κοινά μάρκες.Θα ήθελα τη βοήθειά σας όσο αναφορά το λειτουργικό της συσκευής έκδοση MIUI άν τα λέω καλά, δε τα κατέχω και πολύ τα της τεχνολογίας.Είχε όταν το πήρα την έκδοση ΜIUI GTV 7.5.2 by xiaomi miui.gr. Είναι εντάξει από άποψη λειτουργίας, με δεδομένο ότι εμένα με ικανοποιεί για τη δουλειά που το θέλω.Μήπως να βάλω καμιά καινούρια έκδοση, χρειάζεται;θα έχω καλύτερη ανταπόκριση στη ταχύτητα και στις λειτουργείες; Θα ήθελα τη γώμη σας.... ευχαριστώ πολύ!!
    • Μιας και όπως είπες δεν το κατέχεις και πολυ το σπορ και το τηλέφωνο σε καλύπτει όπως είναι μην το σκαλίζεις.
      Η Ρομ που φοράει ειναι μια χαρά.

Even dead i will fight.
    • Ο προηγούμενος κάτοχος της συσκευής έχει κάνει όλη την δουλειά για πέρασμα της Ελληνικής ρομ.

Καλό θα ήταν όμως να κάνεις έναν δικό σου mi account και αίτηση για unlock bootloader... ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα.

Σχετικούς οδηγούς θα βρεις στην υπογραφή μου :D
    • Διαφήμιση
    • πρωτο ποστ

Γεια σας

Εχω παραγγειλει το xiaomi max με official ROM ch\en

Ειναι σωστα τα αγγλικα η ειναι μισα αγγλικα μισα κινεζικα?

Η ελληνικη ρομ εχει καποιο αλλο χαρακτηριστικο περα απο τα ελληνικα

Ευχαριστω
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

αίτηση για unlock bootloader..
      Το πιο σημαντικό είναι αυτό μην βρεθείς προ εκπλήξεως .....

• Ο/H geo kiri έγραψε:

Ειναι σωστα τα αγγλικα η ειναι μισα αγγλικα μισα κινεζικα?

Η ελληνικη ρομ εχει καποιο αλλο χαρακτηριστικο περα απο τα ελληνικα
      Τα Αγγλικά είναι πλήρης σε όλες τις official roms..
      Η Ελληνική έχει διάφορα καλά εκτός την γλώσσα, sms 160 χαρακτήρες, ρουτ κατ επιλογήν και υποστήριξη......

• Σ ευχαριστώ πολύ, δε το πειράζω, απλά, θα μου έρχονται αναβαθμίσεις, η θα πρέπει να μπαίνω να κατεβάζω από εδω; το λέω γιατί στο προηγούμενο τηλέφωνο μου ήρθε η αναβάθμιση σε αντροιντ 6 και το τηλέφωνο υποτίθεται καλό, τα έπαιξε, δηλαδή κατέβαζε συνέχεια μόνο του εφαρμογές , διαφιμήσεις συνέχεια, και μετά έκανε συνέχεια επανεκινήσεις μόνο του, το πήγα στη αντιπροσωπεία και δεν βγάζαν άκρη. τελικά μου έβαλαν ξανά την παλιά έκδοση. λέω μήπως και με το xiaomi γινει το ίδιο.
    • Διαφήμιση
    • Αν παρακολουθήσεις το φόρουμ θα δεις ότι μια φορά στο τόσο που βγαίνει αναβάθμιση την κατεβάζουμε στο κινητό και την περνάμε χειροκίνητα..
      Όταν βγει ...όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει να την περάσεις..

1. ευχαριστω για την απαντηση geoanto555
      2. Μα αρεσει να δοκιμαζω αλλα το τηλεφωνο ειναι εργαλειο δουλειας αν δεν προσφερει κατι παρΑπανω απο SMS kai ροουτ θα παρακουλουθω θα εμημερωνομαι αλλλα θα μεινω στην αγγλικη
    • Κοίταξε... ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα στην χρήση κλπ..
      Το μοναδικό πρόβλημα είναι να μην πάθει κάτι ....

• Διαφήμιση
    • Περίμενε να βγει miui 8 και κάνεις καθαρή εγκατάσταση.... Μην βιάζεσαι. μία χαρά είναι και αυτή που χεις,