Διαφήμιση

Mi-4c και σύνδεση με car audio system

• Mi-4C
    • Mi-4c και σύνδεση με car audio system

Πριν από ένα μήνα πήρα στα χέρια μου το Μi-4c 3/32 G με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν συνδέεται μέσω bluetooth με το σύστημα του αυτοκινήτου μου (Νissan Qashqai_2009). Δεν το βλέπει καθόλου. Αν έχει κάποιος καμία ιδέα πως θα λύσω το πρόβλημα θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Καλησπέρα...Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος με το πρόβλημα...
      Επειδή γράφεις δεν το βλέπει...Έχεις ενεργοποιήσει μέσα από το μενού του bluetooth να είναι ορατή ή συσκευή;
    • Με ενεργοποιημένο το bluetooth και ανιχνεύσιμη την συσκευή δεν μπορεί να βρει την συσκευή του αυτοκινήτου. Το δοκίμασα το bluetooth, με ένα φίλο που έχει το Redmi 2 και λειτούργησε άψογα, δηλαδή και το είδε και έγινε σύζευξη κανονικά (ανταλλάξαμε και αρχεία). Άρα το bluetooth της συσκευής μου λειτουργεί κανονικά. Το πρόβλημα είναι στην επικοινωνία μεταξύ του κινητού μου και του ηχοσυστήματατος του αυτοκινήτου. Το κινητό έχει bluetooth 4.2 και το αυτοκίνητο δεν ξέρω σίγουρα (για αυτό γράφω κατασκευής 2009 οπότε μάλλον έχει 2.2???). Στο διαδίκτυο που το έψαξα το θέμα δεν βρήκα λύση. Έκανα ορισμένες επανεκιννήσεις που έλεγαν σαν συμβουλή αλλά δυστυχώς δεν λειτούργησε. Το πρόβλημα το εντοπίζω εάν ένα κινητό Xiaomi τεχνολογίας bluetooth 4.2 μπορεί να επικοινωνήσει με bluetooth παλαιότερης τεχνολογίας 2.Χ Επισημαίνω ότι με άλλο κινητό (Νokia 500) παλαιότερης τεχνολογίας συνδέεται κανονικά, σταθερά και χωρία καμία διακοπή. Επειδή η σύνδεση του κινητού με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου είναι πολύ βολική και την χρησιμοποιώ για αυτό ρωτάω εάν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και εάν έχει βρει κάποια λύση.
    • Διαφήμιση
    • Κοίτα, προσωπική μου γνώμη είναι πως δεν θα σου δουλέψει σωστά η ζεύξη με το BT του αυτοκινήτου.

Είναι γνωστό πως σε ότι αφορά το BT 4.2, υπάρχουν αρκετές ασυμβατότητες με BT 3.0 πόσο μάλλον με παλαιότερη τεχνολογία. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Kαλησπέρα. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα to manual του αυτοκινήτου και είδα την διαδικασία για προσθήκη νέας συσκευής οπότε την έκανα και συνδέθηκε αμέσως.Όλα καλά λοιπόν.

Υ.Γ. Λέω και εγώ,τέτοιο εργαλείο και να μην συνδέεται μέσω bluetooth με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Κάτι δεν κάνω σωστά. Και σε όσους το είπα μου λέγανε ψάξτο περισσότερο. Δεν μπορεί να μην συνδέεται. Ο επιμένων νικά. ΛΟΛ