Keep Going Κώστα, ως Έλληνες έχουμε πάντα την τάση να κάνουμε την τρίχα τριχιά στα πάντα....
Ένα μικρό δωράκι! - 1
-
-
keep walking για όλους , με τον γιάννη εκπέμπουμε στό ίδιο μήκος κύματος και είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμα ατμίζοντας λιγο παραπάνω
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
τρίχα τριχιά στα πάντα
εαν σου κοπούν τα κορδόνια στο δρόμο όμως ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις ένα σπαγγάκι να τα δέσεις????
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ε βεβαια. Και να την ''λεμε'' στον αλλον φυσικα. Αν δεν του την ''πουμε'' μπορει και να σκασουμεΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Keep Going Κώστα, ως Έλληνες έχουμε πάντα την τάση να κάνουμε την τρίχα τριχιά στα πάντα....
-
Τέλειο! !!! Πολύ ωραίο! !!!
Στάλθηκε από το SM-T555 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπράβο σου πολλή ωραίο.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Νομίζω να κάνεις και ένα με τους Μίτου ως Καρυάτιδες
Εκεί να δεις τύπωμα τρελλό
Ειλικρινά, αν το κάνεις το κτυπάω σε φανέλα
-
-
μπραβο Κωστα πολύ καλή δουλειά και όμορφη
-
Πολυ καλή δουλειά Κωστα. Η σημαία όμως είναι λίγο μικρή.
Να ξέρεις ότι ένα μεγάλο ποσοστό των μελών την σημαία την φοράει ή την φορούσε για πολλά χρόνια, στο καπέλο ή στο πέτο ή στο μπράτσο. Όποτε keep walking.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Αξιέπαινη πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια για την σκέψη και υπόκλιση για την εκτέλεση.
Εγώ ενδιαφέρομαι να την χρησιμοποιήσω ως υπογραφή σε κάποια από τα φόρουμ που συμμετέχω. Σίγουρα στο myphone, xda, miui.com και αλλού.
Τι διαστάσεις προτείνετε για υπογραφή. Resize δεν γίνεται με τα κλασσικά εργαλεία ή θα χαθεί το animation;
και πάλι μπράβο.
-
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Ο/H annonnaki έγραψε:
Αξιέπαινη πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια για την σκέψη και υπόκλιση για την εκτέλεση.
Εγώ ενδιαφέρομαι να την χρησιμοποιήσω ως υπογραφή σε κάποια από τα φόρουμ που συμμετέχω. Σίγουρα στο myphone, xda, miui.com και αλλού.
Τι διαστάσεις προτείνετε για υπογραφή. Resize δεν γίνεται με τα κλασσικά εργαλεία ή θα χαθεί το animation;
και πάλι μπράβο.
Οι διαστάσεις συνήθως επηρεάζονται αρχικά από το τι σου επιτρέπει το κάθε forum και σε κάποιες περιπτώσεις που το έχουν ελεύθερο (χωρίς να γίνεται υπερβολική εκμετάλλευση του δικαιώματος αυτού...) στα προσωπικά κριτήρια του καθενός.
Σε πολλά έχω δει όριο τα 700 χ 200 ή 500χ150 ενώ σε κάποια άλλα απαγορεύονται οι εικόνες και επιτρέπουν μόνο 2 γραμμές με text.
Θα σας κάνω ένα 500x200 με πιο μικρό τον mitu και λίγο μεγαλύτερα το αριστερό μέρος της εικόνας με την διεύθυνση της κοινότητας.

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0