Επίσης NASDRIVER όλες τις ρομ μέχρι τώρα έτσι τις κατέβαζα ακόμη και την 8.0.1.0 και δεν είχα κάποιο θέμα, δεν έκανα τώρα κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω όταν έβαλα την 8.0.1.0αν άλλαξε κάτι από μόνο του στις ρυθμίσεις.
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων σε εφαρμογές-λήψεις.
-
-
Τώρα έβαλα και την ένδειξη της ταχύτητας επάνω στην μπάρα. Όταν ξεκινάει να κατεβάζει μου ταχύτητα 1-1.1M/s και μετά μου δείχνει 0 και μου γράφει "η λήψη τέθηκε σε παυση" το και σταματάει ενώ όταν πηγαίνω στα αρχεία μου στα downloads μου δείχνει ότι έχει κατεβάσει ένα μέρος του αρχείου. Θα τρελαθώ τι μπορεί να συμβαίνει?
-
Ο/H VasKap1 έγραψε:
στο 40% και μετά μου έγραφε εναπομειναν χρόνος 20 λεπτά μετά ξανασινεχισε και μετά από ένα λεπτό μου έγραφε 0 λεπτά και σταμάτησε ενώ ειχε κατεβάσει 42%.
Μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να κατεβάσεις προβληματικό αρχείο λόγω ασταθούς σύνδεσης.
Να ελεγξεις md5 οπωσδηποτε πριν ξεκινήσεις εγκαταστάσειςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H VasKap1 έγραψε:
στο 40% και μετά μου έγραφε εναπομειναν χρόνος 20 λεπτά μετά ξανασινεχισε και μετά από ένα λεπτό μου έγραφε 0 λεπτά και σταμάτησε ενώ ειχε κατεβάσει 42%.
Να ελεγξεις md5 οπωσδηποτε πριν ξεκινήσεις εγκαταστάσεις
-
Ο/H VasKap1 έγραψε:
Αυτό το md5πως το κάνω έλεγχο?
Μα αν πατήσεις πάνω σου λέει τι είναι....
Υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν σε windows ή μπορείς και μέσω twrp -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H VasKap1 έγραψε:
Αυτό το md5πως το κάνω έλεγχο?
Υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν σε windows ή μπορείς και μέσω twrp
-
Ο/H amigagr έγραψε:
@VasKap1 επισεις δες τις ρυθμισεις στο ''δικαιωματα, εφαρμογες, καρτελα δικαιωματα, αλλαγη καταστασης wifi'' μηπως το προγραμμα ασφαλειας σου κλεινει μετα απο λιφο τον browser.
-
Ο/H VasKap1 έγραψε:
τώρα αν σε κούρασα sorry
Δες στους βοηθητικούς οδηγούς της υπογραφής μου, υπάρχουν αρκετοί οδηγοί για πολλά θέματα που θα χρειαστείς
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα