[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
-
Σε redmi 2td δε μου ανοιγουν τα μηνυματα.δηλαδη παταω το εικονιδιο και μια που παει
να ανοιξει τα sms και μια που κλεινει μετα η εφαρμογη.υπαρχει καμια λυση; μηπως καπου χαθηκε κανα αρχειο για τα sms;
ευχαριστω -
-
@derveni
ok then.
Η Stable-V8.0.1.0 απο οσο την εχω δοκιμάσει πλέον, θα έλεγα οτι στα θετικά της είναι:
η απόκριση,μερικά νεα features, το ui (εμφανισιακά), έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το finger. id.
Στα αρνητικά είναι
η όχι και τόσο καλή ποιότητα στις κλήσεις (δηλαδή δεν με ακούν για μερικά δευτ.) συμβαίνει 7 στις 10 περίπου,και στα δεδομένα εκεί που είχα 4G τώρα με αρκετή δυσκολία πλέον, και οτι ενω πριν είχα 6 ώρες sot τώρα εχω 5, και τέλος η αυτόματη φωτ. είναι λίγο χειρότερη από πριν.
Συγκρίνω πάντα με την τελευταία stable V7. 5....
Θα ήθελα να ρωτήσω
1. Aπo ποιον εξαρτάτε πότε θα βγουν νέες ενημερώσεις (updates) ?
2. Οι stable σε αυτό νήμα, είναι official με την μετάφραση τους να έχει γίνει από κάποια μέλη (και αν υπάρχει καοιο νημα να εξηγει τις διαφορες ευπρόσδεκτο θα ηταν) ?
3. Θα συνιστούσατε restore της δοκιμασμένης Stable-V7.5.2.0 , ή θα περιμένατε το επόμενο update μήπως και στρώσει το θέμα με τις κλήσεις ? Ή ξανά πέρασμα της 8.0.1.0 μπορεί να κάνει το κόλπο? Deviantart: Please enter the id from the deviation (the number in the last part from the url).Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην giannisv6 ().
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H jimarios έγραψε:
υπαρχει καμια λυση;
-
-
Ο φίλος που δεν κάνει download με Chrome ας δοκιμάσει με τον default browser. Σύνηθες bug σε miui.
-
Ο/H jimarios έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H jimarios έγραψε:
υπαρχει καμια λυση;
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0