Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λογικά έχεις twrp....Αντιγράφεις την ρομ στο κινητο...Ο/H kostas25 έγραψε:
Εχω το redmi note 3 οχι το pro...Φοραω αυτη τη στιγμη πανω τη δικια σας την stable 7.3.
Μπαίνεις σε twrp με volume + & power
wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe..
Αν κάνεις μόνο Dalvik kai cache άλλα όχι data, ΔΕΝ χάνεις/ σβήνεις τα δεδομένα χρήστη στο κινητό σου αλλά παίζει να έχεις δυσλειτουργίες μετά σωστά? @geoanto555
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
Ο/H aggzog93 έγραψε:
μολις την πέρασα και μου εκανε εντυπωση οτι εχει όλες τις γλώσσες.. Δεν επρεπε να εχει μονο αγγλικα ελληνικα κινέζικα;
-
-
Γεια σας. Τρέχω τη MIUI 8 Global Stable και βλέπω ότι βασίζεται στο lollipop. Ξέρει κανείς αν στις επόμενες ενημερώσεις θα υπάρξει κάποια αναβάθμιση σε marshmallow/nougat ή να αλλάξω ROM;
-
-
-
Παιδιά έχω ξαναρωτησει αλλά στην ουσία δεν απαντηθηκε, σε mi 4 με την 8.0.2.0 marshmalow υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τις διακοπές στις κλήσεις, δεν ακούει ο συνομιλητης κάποιες φορές καλά. Σε 4.4 δεν μου το έκανε. Υπάρχει κάποιος που το έλυσε με την ίδια συσκευή? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ.
-
Ο/H tzourass έγραψε:
Παιδιά έχω ξαναρωτησει αλλά στην ουσία δεν απαντηθηκε, σε mi 4 με την 8.0.2.0 marshmalow υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τις διακοπές στις κλήσεις, δεν ακούει ο συνομιλητης κάποιες φορές καλά. Σε 4.4 δεν μου το έκανε. Υπάρχει κάποιος που το έλυσε με την ίδια συσκευή? Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H tzourass έγραψε:
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα