Ναι απλα επειδη εκανα πατατα και εκανα wipe την internal μετα το περασμα της stable, χαθηκε και αυτο.Ο/H pechr έγραψε:
στο εχει βαλει η GTV στον εσωτερικο σου χωρο. Ειναι zip αρχειο.
Εδω που μπορω να το βρω?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι απλα επειδη εκανα πατατα και εκανα wipe την internal μετα το περασμα της stable, χαθηκε και αυτο.Ο/H pechr έγραψε:
στο εχει βαλει η GTV στον εσωτερικο σου χωρο. Ειναι zip αρχειο.
Η ρομ που έχεις δείχνει unofficial...Ο/H cacofonix έγραψε:
Πώς μπορώ να την κάνω update;
Ο/H apo.stam έγραψε:
Καλημέρα. Μέσα στην βδομάδα θα παραλάβω 2 mi4 για φίλους.
Περνάω πρώτα την τελευταία china developer κ μετά αφού κάνω factory reset περνάω την τελευταία δική μας stable μεσω του app της αναβάθμισης;
Ή ανεξαρτήτως με ότι θα φοράει πάνω, βάζω την τελευταία ελληνική stable, αφού κάνω factory reset;
Μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone για αρχή θα ήταν καλύτεραΟ/H billyrek έγραψε:
Παιδια καλησπερα. Εχω στα χερια μου ενα redmi note 3 το οποιο εχει android 5.1.1 LMY47V και MIUI 8.0.3.0 (LHOCNDG). Τι ακριβως πρεπει να κανω για να βαλω την Ελληνικη stable;
Έχεις στα χέρια σου το redmi note 3 pro Που μπορεί να είναι και redmi note 3 se..Ο/H billyrek έγραψε:
Εχω στα χερια μου ενα redmi note 3
Λοιπόν, μετά τα wipes σήμερα που το είχα σε 2g ξαναεκανε τα ίδια, ο συνομιλητης παραπονεθηκε ότι δεν καταλαβαινε κάποιες στιγμές τι λέω, κάποιες στιγμές άκουγε κλπ.. Μια από τα ίδια δηλαδή. Απογοήτευση...Ο/H tzourass έγραψε:
Σε ευχαριστώ. Κάνω και βλέπουμε..Ο/H Bodai έγραψε:
@tzourass ναι ακριβώς ...