Υπάρχει αναβάθμιση για τον browser γιαυτο στη βγάζει συνέχεια και είναι κλικαρισμενο το auto. Εγώ την έκανα και σταμάτησε να μου τη βγάζει, χάνει κάποιες λέξεις όμως μου ήταν στα ελληνικά και γυρνάνε στα αγγλικά. Αν πας settings μέσα στον browser- version info θα δεις updating using wifi, λογικά αυτό θα ειναιΟ/H nikos800 έγραψε:
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Να ρωτησω κατι, εχω το Mi4 με την ελληνικη 7.5.3. Για να περασω την καινουργια, μπαινω στο twrp και κανω wipe cache + dalvik cache + data + system?
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H zv1974 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H zv1974 έγραψε:
Καλησπέρα.
Κατέβασα και προσπαθώ να βάλω την νέα έκδοση.
Πάω μέσω updater, κάνω browse και βρίσκω την νέα from. Κάνει ένα check και με πετάει έξω από την εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω; Έχω gtv 7.2 stable. (7.2.5.0 lhocnda)
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Όλα καλά.
Ευχαριστώ!!!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H sakismaf έγραψε:
Ο/H nikos800 έγραψε:
-
καλημέρα.
έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 με έκδοση miui 7.0.19.0.0 σταθερή.μπορώ να περάσω την 8 η θα έχω προβλήματα?πρ'επει να γίνει root στην συσκευή ή γίνεται με πιο απλό τρόπο?παίζει να έρθει από μόνη της η αναβάθμιση?ευχαριστώ -
Ο/H nikolas_st έγραψε:
έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 με έκδοση miui 7.0.19.0.0 σταθερή
Για αρχή πρέπει να περάσεις μία official ,μετά να ξεκλειδωσεις και τέλος να περάσεις την 8 Ελληνική/
Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι για το κινητό σου.
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλησπερα, υπάρχει τρόπος να επιλέξω από ποιο λογαριασμο να εμφανίζονται οι επαφες;
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι νέες Stable V8.0.X.0 ROM για το Mi-5 (Gemini) / Mi-MAX PRO (Helium) / RedMi 2 TD (wt86047).
Τους συνδέσμους για το Dwonload θα τους βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H nikolas_st έγραψε:
έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 με έκδοση miui 7.0.19.0.0 σταθερή
Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι για το κινητό σου.
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Όλα τα παιχνίδια της glu είτε παίζουν και κολάνε(δεν μπορώ να κάνω καμία επιλογή αλλά το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά)
είτε δεν παίζουν και καθόλου
παιχνίδια άλλων εταιριών όπως gameloft παίζουν άριστα
είμαι με miui8 stable σε redmi 3 pro
ούτε το performance mode κάνει κάτι παρόλο που έχει 1+ ραμ ελεύθερη
αντιμετωπίζει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?
λύση?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα