[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
@nikanta
Μόλις πριν λίγο κατέβασα τα ..
Frontline Commando 2 και το Terminator Gennesys ..
Τα δοκιμασα και τα δύο χωρίς καν να κάνω εγκατάσταση τα google games που μου ζήτησε στην αρχή για συμβατότητα ..
Και τα δύο παιχνίδια τρέχουν νεράκι χωρίς κολλήματα και χωρίς προβλήματα με Ido THUNDER MiUi8-6.9.1 ...
Ελεύθερη μνήμη 1,8-1,9 χωρίς καμία ρύθμιση ( performance mode κ.λ.π. )..
No Problem here !!!!!!!!! -
-
Ο/H nikanta έγραψε:
Ρώτα κάποιον που φοράει την ίδια ρομ με τη δικιά σου , αν έχει κι αυτός το ίδιο πρόβλημα τότε αν θες να παίζεις όλα τα παιχνίδια δε θα γλυτώσεις τη THUNDER .. -
-
Ο/H pepakos έγραψε:
@sakismaf
Καλησπέρα,
Πας Ρυθμίσεις/Εφαρμογές Συστήματος/ Επαφές/Προβολή Προτιμήσεων/Διαμόρφωση Λίστας επαφών, και κλικάρεις τον λογαριασμό που θες.
-
παιδιά έχω μια ερώτηση... απο το twrp κάνοντας Absolute Full Wipes χάνεται κ το twrp???
-
Ο/H dimitris zax. έγραψε:
παιδιά έχω μια ερώτηση... απο το twrp κάνοντας Absolute Full Wipes χάνεται κ το twrp???
Life is too short to remove usb safely -
Ολα τα αλλα ομως χανονται.
Μονο το recovery θα σου μεινει μεσα και καποια αλλα οπως το boot κλπ
Διαβασε ποια partition επιλεγεις στα wipes και θα δεις..
Cache, Dalvik cache, Data, System, internal storage ...
@amigagr λαθος κανειςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H amigagr έγραψε:
-
@pechr θεωριτικα ισως. πρακτικα μου ετυχε και ξαναετρεξα μερος του οδηγου unofficial unlock για να το ξαναπερασωLife is too short to remove usb safely
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα