Μόνο αν την ελέγξεις και έχει σωστό MD5Ο/H amsterdam έγραψε:
Η xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.0.3.0 (Mi Max) κατεβαίνει από το megadysk με ρυθμούς χελώνας, εν αντιθέσει από το androidfilehost με ρυθμούς λαγού.
Να φλασάρω αυτήν από το androidfilehost ?
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H amsterdam έγραψε:
Η xiaomi-miui-hellas-6.0_hydrogen_V8_Stable-V8.0.3.0 (Mi Max) κατεβαίνει από το megadysk με ρυθμούς χελώνας, εν αντιθέσει από το androidfilehost με ρυθμούς λαγού.
Να φλασάρω αυτήν από το androidfilehost ?
Πώς βρίσκουμε εάν τα MD5Sum ανά ROM είναι σωστά ... -
Ναι χρησιμοποίησε τον οδηγό για να δεις το πως ..
-
Καλημέρα σε όλους.Μετά από περίπου έναν μήνα με την Stable 8.0.2.0 για Redmi Note 3 (Mtk) έχω να πω τα εξής:
1. Μπαταρία super με βαρβάτη χρήση.
2. Μηδενικά κολλήματα, μόνο κάποιες φορές με το που κλέινω το ξυπνητήρι το πρωί, απενεργοποιείται το κινητό...
3.Σε γενικές γραμμές πύραυλος!!!! -
Λοιπον παιδια την βοηθεια σας. Εκανα μια καλη πατατα στο κινητο μου το MI5. Ειμαι με ελληνικη stable 8.0.10.0 κατεβαζω την καινουργια rom την 8.0.12.0 στο κινητο μου και κανω επανεκινηση σε twrp και κανω την εξης βλακεια κανω wipe ολα, sestem, data, sdcard, format τα παντα ολα εκανα και κανω επανεκινηση χωρις να κανω εγκατασταση την καινουργια rom, και τωρα εχει περιπου μιση ωρα εχει κολλησει στο λογοτηπο mi οταν το ανοιγω. Τι κανω βρε παιδια;
-
κράτα το power να κλείσει, έμπα TWRP, σύνδεσέ το στον υπολογιστή και δες εάν το αναγνωρίζει και πως για να βάλεις την ρομ μέσα ξανά
-
Έκανα αναβάθμιση από stable 7.5.2 σε 8.0 . Ο φόβος του πρωτάρη μετατράπηκε σε ενθουσιασμό! I did it !!! Βελτιώθηκαν όλα !!! Μπράβο σε όσους κόπιασαν για αυτό το αριστούργημα.... Xiaomi forever.
-
Καλησπέρα.
Έβαλα την τελευταία ελληνική MIUI 8.0.2.0
Στο xiaomi 1S. Ενώ όλα είναι Οκ, σταμάτησε πλέον να δουλεύει το wifi hotspot ( δείχνει ότι συνδέεται, αλλά δεν μεταφέρει το ίντερνετ στην συνδεδεμένη συσκευή).
Πριν να το γυρίσω στην ελληνική MIUI δούλευε κανονικά το wifi hotspot ( tethering) -
@greg_m
Δυστυχώς υπάρχει ένα πρόβλημα με τα HM2014811 και το TWRP που τα διαβάζει σαν wt86047 ..
Για να μπορείς να περάσεις ρομ θα πρέπει να σβησεις την πρωτη γραμμή του updater script ..
Οδηγίες για το πώς το κάνουμε και τι είναι αυτό , στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου ..
EDIT
Καλό θα ήταν να το διορθώσουν αυτό και στη GTV , εγώ πλέον στις δικές μου ρομς το έχω έτοιμο το updater script και δεν υπάρχει πλέον αυτό το πρόβλημα εγκατάστασης για τους κατόχους HM2014811 .. -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα