Ο/H tzourass έγραψε:
Λοιπόν, μετά τα wipes σήμερα που το είχα σε 2g ξαναεκανε τα ίδια, ο συνομιλητης παραπονεθηκε ότι δεν καταλαβαινε κάποιες στιγμές τι λέω, κάποιες στιγμές άκουγε κλπ.. Μια από τα ίδια δηλαδή. Απογοήτευση...ξέρει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω ή να ανοίξω καινούριο θέμα σε άλλο σημείο? Ευχαριστώ.Ο/H tzourass έγραψε:
Σε ευχαριστώ. Κάνω και βλέπουμε..Ο/H Bodai έγραψε:
@tzourass ναι ακριβώς ...
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Chrisnikos έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Καλημέρα. Μέσα στην βδομάδα θα παραλάβω 2 mi4 για φίλους.
Περνάω πρώτα την τελευταία china developer κ μετά αφού κάνω factory reset περνάω την τελευταία δική μας stable μεσω του app της αναβάθμισης;
Ή ανεξαρτήτως με ότι θα φοράει πάνω, βάζω την τελευταία ελληνική stable, αφού κάνω factory reset;
Sent from my iPad using Tapatalk
Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά διαβάζω διάφορους οδηγούς π.χ. Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
κ κάπου προσπαθώ να μην κάνω κάποιο λάθος!
-
Πέρασα στο mi max ενός φιλου την thunder 8.0.3, έχει αλλάξει τον ήχο κλησης σε κάποιες επαφές αλλά χτυπάει ο προεπιλεγμένος
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H Giorgos Papageorgiou έγραψε:
Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλή έκδοση για το cancro??
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
) .
Xiaomi Redmi Note 8T -
Ο/H ntel0s έγραψε:
Εγω φοραω και σου προτεινω XTRV beta. Καινουργια ρομ με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας και μνημης. Ειναι developer βεβαια,αλλα να ξερεις πως δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τις stable(προερχομενος απο stable ) .
-
Ο/H ntel0s έγραψε:
Εγω φοραω και σου προτεινω XTRV beta. Καινουργια ρομ με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας και μνημης. Ειναι developer βεβαια,αλλα να ξερεις πως δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τις stable(προερχομενος απο stable ) .
-
καλησπερα σε ολους τους συνφορουμητες θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αλλο link για κατεβασμα της 8.0.3 για το Mi MAX (hydrogen) διοτι απο εδω
MegaDysk.pl
κατεβαζει μονο με 2.0 kb/s -
Ο/H pavlosGr έγραψε:
αν υπαρχει καποιο αλλο link
Δοκίμασε άλλη στιγμή της ημέρας αν θες μήπως πιάσεις καλύτερη ταχύτητα και εννοείται χωρίς να κατεβάζεις κάτι άλλο παράλληλα (torrent κλπ).Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
[quote uid=3941 name="ntel0s" ]Εγω φοραω και σου προτεινω XTRV beta. Καινουργια ρομ με πολυ καλη διαχειριση μπαταριας και μνημης. Ειναι developer βεβαια,αλλα να ξερεις πως δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τις stable(προερχομενος απο stable ) .<br />[/quote]Μετά από μερικές μέρες, κάνε ένα ποστ σχετικά με τα random reboots που σε ταλαιπώρησαν τόσο καιρό ..
Για αυτό λόγο έκανα την ερώτηση. Πρόκειται για ένα κινητό το οποίο έχει θέμα με random reboot.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτο περιμενω να δω οπως ειχα γραψει και σε ενα αλλο ποστ μου. Μετα απο factory reset εκανε περιπου 120-180 ωρες να κανει το πρωτο random restart. Εχω αφαιρεσει πιν βεβαια γιατι δεν γινοταν αλλιως αλλα κοιταω απο την κατασταση ποσες ωρες ειναι ανοιχτο.Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα