[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Παιδιά έχω ρωτήσει επανειλημενα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το πρόβλημα παρόλο που το έχουν αρκετά άτομα , δεν έχει επιλυθει . . Από τότε που άλλαξα σε Android 6 με την ελληνική stable 8.0.2.0 έχω πολλές φορές διακοπές στο πως με ακούνε , ανάλογα που βρίσκομαι αλλά με καλό σήμα πάντα . . Δοκίμασα wipe cache/Dalvik αλλά τίποτα . . Θέλω να κάνω downgrade σε παλιότερη έκδοση αντροιντ , εκτός αν υπάρχει άλλη λύση . Γνωρίζει κανείς ? ? ? Είναι κρίμα να το δώσω γιατί μου αρέσει το τηλέφωνο . Ευχαριστώ . .
-
Ο/H spy123 έγραψε:
Στις Global stable δεν νομίζω ότι εχει μπει η ελληνική μετάφραση... ακόμη. Δεν είμαι σίγουροςRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Ο/H spy123 έγραψε:
οι κύριες διαφορές τους είναι οι γλώσσες υποστήριξης, ο πηγαίος κώδικας και το recoveryRedmi Note 8T (Willow)
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής όσον αφορά τον πηγαίο κώδικα και το recovery
Και τι γλώσσες υποστηρίζει η ελληνική stable rom εκτός φυσικά από την ελληνική γλώσσα
Ευχαριστώ -
Ο/H spy123 έγραψε:
Μπορείς να γίνεις πιο σαφής όσον αφορά τον πηγαίο κώδικα και το recovery
Και τι γλώσσες υποστηρίζει η ελληνική stable rom εκτός φυσικά από την ελληνική γλώσσα
Η Global προέρχεται απο την μαμα miui, ενώ πολλές GTV κυρίως από το xiaomi.eu
Η Global είναι μία επίσημη rom, ενώ η GTV ανεπίσημη και χρειάζεται ξεκλείδωμα στις περισσότερες συσκευές.
Η διαφορά στο recovery είναι ότι με την Global έχεις το mi-recovery ενώ με την ελληνική το TWRP.
Τις γλώσες θα τις ψάξεις στο ίντερνετ.. Google it
Δεν μπορώ να σου γράψω 50 γλώσσες σε ένα ποστ βρεγια την κάθε rom, ούτε τις θυμαμαι απ'έξω.
η GTV ευρωπαικές γλώσσες κυρίως, ενώ η Global έχεις διάφορες γλώσσες
Έχοντας GTV ή Thunder μιλάμε την ίδια γλώσσα εδώ μέσα.
Αυτά....
@mixaliscy το φιλαράκι μας εκπέμπει στο matrix από τα μέρη σου.Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
@mixaliscy το φιλαράκι μας εκπέμπει στο matrix από τα μέρη σου.
-
- Παιδιά τελικά η 8.0.4 για το redmi note 3 pro είναι 5.1 που λέει το όνομα του αρχείου ή 6.0 όπως λέει όταν πάμε να κάνουμε download ;
- Παιδιά τελικά η 8.0.4 για το redmi note 3 pro είναι 5.1 που λέει το όνομα του αρχείου ή 6.0 όπως λέει όταν πάμε να κάνουμε download ;
-
παιδες έχω πρόβλημα με τον proximity sensor. Όταν μιλάω με το παραμικρό κούνημα ανάβει ή οθόνη. Ενώ στην 7.5.1 δν το έκανε. Επίσης κόλλησε αναμμένη ή οθόνη κατά την διάρκεια κλήσης κ έκανα επανεκκίνηση για να στρώσει.εχω την 8.0.2.
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά τελικά η 8.0.4 για το redmi note 3 pro είναι 5.1 που λέει το όνομα του αρχείου ή 6.0 όπως λέει όταν πάμε να κάνουμε download ;
¨Εγινε κάπου κάποιο λάθος
Απολογούμαστε
Ο/H glitho έγραψε:
παιδες έχω πρόβλημα με τον proximity sensor. Όταν μιλάω με το παραμικρό κούνημα ανάβει ή οθόνη. Ενώ στην 7.5.1 δν το έκανε. Επίσης κόλλησε αναμμένη ή οθόνη κατά την διάρκεια κλήσης κ έκανα επανεκκίνηση για να στρώσει.εχω την 8.0.2.
Κτύπα στο πληκτρολόγιο αυτό: * # * # 64663 # * # *
Μετά πας Proximity sensor και calibrate
Όταν τελειώσει πας Home -
βρηκα ότι κολλάει όταν μιλάω σε μία κλίση κ παίρνει κάποιος άλλος από πίσω. Αναβει η οθόνη κ βλέπεις ότι παίρνει κ αλλος κ μετά δεν σβήνει πλησιάζοντας στο αυτί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα