beta λέγεται η δοκιμαστική rom, κάτσε στην 8.0.4.0 είναι καλή, η 8.05.0 έχει πρόβλημα.Ο/H jd97 έγραψε:
παιδια μερικες αποριες... γιατι λεγετε beta? εχω 8.0.4.0 στο Κenzo μου.. αξιζει να βαλω το 8.0.5.0 η να περιμενω το 8.1;
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Καλημερα σας
Εχω εγκαταστησει τη ROM αυτη σε REDMI PRO και για καποιο λογο ξαφνικα δεν μπορω να αλλαξω ταπετσαρια στις ρυθμισεις ταπετσαριας. Ενω βλεπω τις προεγκατεστημενες ταπετσαριες , οταν τις επιλεγω μου λεει "αδυναμια φορτωσης εικονας". Μεχρι προχτες δουλευε κανονικα.....
Καμμια ιδεα?
Ευχαριστω -
-
-
-
Μεχρι restore απο backup μεσω TWRP αλλα τιποτα. Μηπως εχουν σβησει τιποτα αρχεία?
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H jd97 έγραψε:
παιδια μερικες αποριες... γιατι λεγετε beta? εχω 8.0.4.0 στο Κenzo μου.. αξιζει να βαλω το 8.0.5.0 η να περιμενω το 8.1;
-
Ο/H jd97 έγραψε:
ευχαριστω για την απαντησε φιλε. γνωριζω τι ειναι το beta η απορια μου ειναι γιατι λεγετε beta εφοσον το topic ειναι για stabe roms? αυτο ειναι που δεν καταλαβα
Έτσι οι πρώτες Ρομ μέχρι να γίνει η οριστική μετάβαση είναι δοκιμαστικές, είτε είναι βασισμένες σε Stable είτε είναι σε developer.
Η μία γραμμή θα καταλήξει στις οριστικές Developer και η άλλη στις Stable. Απλά και οι 2 ακόμα φτιάχνονται ώστε να γίνει η μετάβαση χωρίς να χρειαστεί ένα φόρουμ (20 000 κόσμος) factory reset και ότι αυτό συνεπάγεται.
Ελπίζω να με έπιασες. -
Παιδιά έχω ένα θεματακι. Στο δικό redmi note 4 έκανα εγκατάσταση την τελευταία rom και όλα καλά. Δουλεύει αέρα. Όταν πήγα να κάνω το ίδιο και στου φίλου μου, ενώ όταν είναι ανοιχτό το κινητό του, ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά το τηλέφωνο. Όταν μπαίνω σε fastboot όμως τίποτα. Απλά κάνει επανεκκίνηση μετά από λίγο το τηλέφωνο του και δεν μπορώ να του περάσω την ελληνική rom. Παίζει ρόλο το ότι το δικό μου ήρθε με την κινεζική rom(3 κινεζικες γλώσσες και την αγγλική, ενώ το δικό του έχει την global;)
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα