Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Βρε παίδες που βλέπουμε πόση ώρα μας κρατάει η μπαταρία μετά από μία πλήρης φόρτιση?π.χ.λέει ο άλλος έχω 5 ώρες οθόνη και έχω ακόμη 20% μπαταρία..
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θα χάσεις τα πάντα γι αυτό πάρε backup.
Μνημη γενικά τρώνε ποσοστιαία ανάλογα με το μέγεθος της.
Με την Ελληνική σίγουρα θα έχεις περισσότερη ελεύθερη.
πολύ καλύτερα! ευχαριστώ! -
Ο/H geonats έγραψε:
Βρε παίδες που βλέπουμε πόση ώρα μας κρατάει η μπαταρία μετά από μία πλήρης φόρτιση?π.χ.λέει ο άλλος έχω 5 ώρες οθόνη και έχω ακόμη 20% μπαταρία..
You may think you can fly - but you better not try -
-
@lak100, το Redmi Pro, δεν έχει πάρει Global, για την ώρα. Μόνο CN stable και CN dev, οι οποίες έχουν μόνο αγγλικά (και κινέζικα).
Οι multilanguage έχει μεν ελληνικά,αλλά ας αποφεύγεται καθώς είναι προβληματική. Η εγγυημένη λύση για ελληνικά, είναι η 'εδώ΄ ελληνική custom, χάρη στα παιδιά!
Οπότε, αν δεν ψήνεστε για ένα μικροσκάλισμα με την ελληνική ROM απο εδώ, για να δείξει το στολίδι, και θέλετε άμεσα ελληνικά,
πας σε άλλο κινητό που να έχει πάρει global! -
Ο/H HliasAvg έγραψε:
εχω κοιταξει και τα αλμπουμ.
Θα πηγαίνεις στον file manager και θα μπαίνεις μέσα στους φακέλους των φωτογραφιών ώστε να διαβάσει και να δημιουργήσει τις μικρογραφίες (Thumbnails) ..
Θα σύρεις προς τα κάτω ώστε να εμφανίζονται όλες οι μικρογραφίες..
Αργότερα μετά αν κοιτάξεις τα αλμπουμ θα αρχίζουν να φαίνονται οι φάκελοι μέσα στο ''Αλμπουμ''
=============== Ιαν 9th 2017, 11:59am ===============
Ο/H Stasis έγραψε:
Οι multilanguage έχει μεν ελληνικά, αλλά ας αποφεύγεται καθώς είναι προβληματική. Η εγγυημένη λύση για ελληνικά, είναι η 'εδώ΄ ελληνική custom, χάρη στα παιδιά!
Είναι custom ROM απο xiaomi EU
αντιλαμβάνομαι ότι αναφέρεσαι στις πειραγμένες ROM..
ως Multi αναφέρουμε τις EU πάνταRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το θέμα αλλά το WiFi της συσκευής είναι πάρα πολύ αργό σε σχέση με άλλες συσκευές του σπιτιού. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει; <br /><br />Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk<br /><br />Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγω δεν εχω καποιο θεμα.. Δεν εχω κατσει να κοιτάξω ταχύτητες βεβαια αλλά ολα τα ανοίγει αμέσως..Ακομα και σε ένα δωμάτιο του σπιτιου που το λαπτοπ δε πιανει, με το κινητο ειμαι μια χαρα..
-
Από vickmall η multilanguage είναι καλή; η είναι προβληματική
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lak100 έγραψε:
Από vickmall η multilanguage είναι καλή; η είναι προβληματική
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-