παιδια να αναφερω ενα "θεματακι" που διαπιστωσα πριν λιγο. στις επαφες που φορτωσε απο μονο του (απο το google acount) στα τηλεφωνα δεν εχει μπροστα το +30 , εστειλα μνμ στον ξαδερφο μου και οταν αυτος μου απαντησε ηρθε ξεχωριστα δλδ το αναγνωρισε σαν αλλον αριθμο. εχω την xtrvbeta1-6.12.29
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H geotzia έγραψε:
@geofust Και εγώ από Bangood (δεν κάνει να βάλεις λινκ-ονομασία μαγαζιου επιτρέπεται-νομίζω...) είχα παραγγείλει με Paypal κανονικά-γιατί δεν μπόρεσες εσύ δεν ξέρω- ένανε γύρω στις 35 μέρες να έρθει Ελλάδα(στέλνουν με swisspost και αργεί του σκοτωμού) δηλαδή να αλλάξει το -Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point- αλλά από εκεί και πέρα σε 4 μέρες το είχα στα χέρια μου... υπομονή λοιπόν.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιά το paypal που λές ότι δεν δέχεται..
Έκανα λάθος. Που να θυμόμουν απο....πέρυσι!!! Τώρα που το τσέκαρα, είδα πως πλήρωσα με paypal.Ήταν άλλη αγορά που δεν τη δέχτηκαν και μπερδεύτηκα.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@'geofust' κι εγώ με paypal πλήρωσα. Άλλο αν έχουν περάσει 22 ημέρες και ακόμη είναι κολλημένο στο "Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point"
Οπότε...αναμονή? -
-
και κατι ακομη στις επαφες μου εχει βγαλει και ονοματα απο το φειςμπουκ που ειχα πολυ παλια(ειναι κλειστο εδω και πολυ καιρο)
τις κανω διαγραφη η υπαρχει καμια λυση . εαν τις κανω διαγραφη σε καποιο συγχρονισμο θα τις ξανα βαλει? -
-
Ο/H pechr έγραψε:
οι multi δεν είναι προβληματικές...Είναι custom ROM απο xiaomi EUΟ/H Stasis έγραψε:
Οι multilanguage έχει μεν ελληνικά, αλλά ας αποφεύγεται καθώς είναι προβληματική...
αντιλαμβάνομαι ότι αναφέρεσαι στις πειραγμένες ROM..
ως Multi αναφέρουμε τις EU πάντα
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Λογικά είναι η "προβληματική"Ο/H lak100 έγραψε:
Από vickmall η multilanguage είναι καλή; η είναι προβληματική
Τελικά τι ισχύει? Μπερδεύτηκα...
-
Η EU rom μπαίνει με ξεκλείδωτο bootloader.Ο/H Stasis έγραψε:
Τελικά τι ισχύει? Μπερδεύτηκα...
Το vickmall απ ότι ξέρω ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ...
Άρα.... μαιμουδορόμ.. -
@geoanto555 μπηκα επαφες αλλα δεν βλεποω καπου για ρυθμισεις
μονο για το προφιλ μου και απο κατω εχει οι ομαδες μου και μετα απο κατω ολες οι επαφες -
-
Δές τι γράφει στο about -> phone . Η λεγόμενη fake rom έχει το tag LXKCNMA . Αν την εμπιστεύεσαι και δεν έχεις πρόβλημα στη χρήση, μπορείς να την κρατήσεις φαντάζομαι..
Δεν θα έχει OTA updates πάντως. Δες και εδώ Miui 8.0.4.0 on Redmi Pro??? - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ Trojan.AndroidOS.Boogr.gsh - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ( disclaimer, δεν λέω οτι έχει κάτι απαραίτητα
) -
Άρα σωστά είπα στο παλικάρι, να μην προτιμήσει να του έρθει με multi γιατι θα είναι μάλλον προβληματική.. Multi εννοούν τη μαϊμού στο vick...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η EU rom μπαίνει με ξεκλείδωτο bootloader.Το vickmall απ ότι ξέρω ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ...
Άρα.... μαιμουδορόμ..
----------------
Ένα δικό μου θέμα τώρα...
Ξεκινώντας την πρώτη εκατάσταση της ελληνικής (πάνω σε CN stable) μου έβγαζε τα fails στα wipes.
Έκανα format data > Reboot Recovery > Install απο SD.
Ανοίγει και πετάει ένα Unfortunately, com.mediatek.selfregister....
Προχωράω σε εκ νέου flashάρισμα...
Και αφου έκανα μέσα δυο γύρες μου έβγαλε αυτό. Μάλλον το selfregister πρέπει να είναι πάλι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα