παιδια να αναφερω ενα "θεματακι" που διαπιστωσα πριν λιγο. στις επαφες που φορτωσε απο μονο του (απο το google acount) στα τηλεφωνα δεν εχει μπροστα το +30 , εστειλα μνμ στον ξαδερφο μου και οταν αυτος μου απαντησε ηρθε ξεχωριστα δλδ το αναγνωρισε σαν αλλον αριθμο. εχω την xtrvbeta1-6.12.29
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Ο/H geotzia έγραψε:
@geofust Και εγώ από Bangood (δεν κάνει να βάλεις λινκ-ονομασία μαγαζιου επιτρέπεται-νομίζω...) είχα παραγγείλει με Paypal κανονικά-γιατί δεν μπόρεσες εσύ δεν ξέρω- ένανε γύρω στις 35 μέρες να έρθει Ελλάδα(στέλνουν με swisspost και αργεί του σκοτωμού) δηλαδή να αλλάξει το -Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point- αλλά από εκεί και πέρα σε 4 μέρες το είχα στα χέρια μου... υπομονή λοιπόν.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιά το paypal που λές ότι δεν δέχεται..
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@'geofust' κι εγώ με paypal πλήρωσα. Άλλο αν έχουν περάσει 22 ημέρες και ακόμη είναι κολλημένο στο "Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point"
Οπότε...αναμονή? -
-
και κατι ακομη στις επαφες μου εχει βγαλει και ονοματα απο το φειςμπουκ που ειχα πολυ παλια(ειναι κλειστο εδω και πολυ καιρο)
τις κανω διαγραφη η υπαρχει καμια λυση . εαν τις κανω διαγραφη σε καποιο συγχρονισμο θα τις ξανα βαλει? -
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Stasis έγραψε:
Οι multilanguage έχει μεν ελληνικά, αλλά ας αποφεύγεται καθώς είναι προβληματική...
αντιλαμβάνομαι ότι αναφέρεσαι στις πειραγμένες ROM..
ως Multi αναφέρουμε τις EU πάντα
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H lak100 έγραψε:
Από vickmall η multilanguage είναι καλή; η είναι προβληματική
Τελικά τι ισχύει? Μπερδεύτηκα... -
Ο/H Stasis έγραψε:
Τελικά τι ισχύει? Μπερδεύτηκα...
Το vickmall απ ότι ξέρω ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ...
Άρα.... μαιμουδορόμ.. -
@geoanto555 μπηκα επαφες αλλα δεν βλεποω καπου για ρυθμισεις
μονο για το προφιλ μου και απο κατω εχει οι ομαδες μου και μετα απο κατω ολες οι επαφες
-
-
Δές τι γράφει στο about -> phone . Η λεγόμενη fake rom έχει το tag LXKCNMA . Αν την εμπιστεύεσαι και δεν έχεις πρόβλημα στη χρήση, μπορείς να την κρατήσεις φαντάζομαι..
Δεν θα έχει OTA updates πάντως. Δες και εδώ Miui 8.0.4.0 on Redmi Pro??? - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum και εδώ Trojan.AndroidOS.Boogr.gsh - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ( disclaimer, δεν λέω οτι έχει κάτι απαραίτητα)
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η EU rom μπαίνει με ξεκλείδωτο bootloader.Το vickmall απ ότι ξέρω ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ...
Άρα.... μαιμουδορόμ..
----------------
Ένα δικό μου θέμα τώρα...
Ξεκινώντας την πρώτη εκατάσταση της ελληνικής (πάνω σε CN stable) μου έβγαζε τα fails στα wipes.
Έκανα format data > Reboot Recovery > Install απο SD.
Ανοίγει και πετάει ένα Unfortunately, com.mediatek.selfregister....
Προχωράω σε εκ νέου flashάρισμα...
Και αφου έκανα μέσα δυο γύρες μου έβγαλε αυτό. Μάλλον το selfregister πρέπει να είναι πάλι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα