Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H billpat7 έγραψε:
Ωραια. Μηπως ομως ο φορτιστης απο το lg g4 που έχω κάνει? Είναι 5v 1.8a
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέβαια κάνει. Όλοι βγάζουν 5V οπότε δεν έχεις θέμα. Τα 0.2Α είναι αμελητέα διαφορα που απλά θα φορτίζει ελάχιστα ποιο αργά.
Στάλθηκε από το SHIELD Tablet K1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H billpat7 έγραψε:
Και δεν υπάρχει προβλημα να πάθει η μπαταρια τπτ με αυτο το φορτιστη ε? Ρωταω γτ με αυτον που εχω στο redmi, επειδή εχει αντάπτορα Ευρωπαικου τυπου, φοβαμαι μη τον χαλάσω.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλοι οι φορτιστές που βγάζουν έξοδο USB κάνουν για το τηλέφωνο χωρίς απόλυτα κανένα πρόβλημα. Τώρα για τον αντςπτορα με 1 -2 ευρώ περνεις από Κίνα και άλλον αν θέλεις.
Στάλθηκε από το SHIELD Tablet K1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα!!
Μια ερώτηση σχετικά με την αφύπνιση..
Έχω το κινητό περίπου 2 μήνες, με την τελευταία ελληνική ROM, και έχω ένα θεματική με την αφύπνιση. Κάποιες φορές , άλλη ώρα προγραμματίζω και άλλη μου δείχνει οτι έχω βάλει.. Και κάποιες φορές πάλι δείχνει οτι έχω βάλει μια άσχετη ώρα χωρίς να το έχω καν προγραμματίσει εγώ..
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αναλογο?? -
Χμμ νομίζω ναι, έχω παρατηρήσει ενα widget καιρού που έχω βάλει το οποίο δείχνει και αφύπνιση οτι κάποιες φορές μου βγάζει κάποιες random ώρες, τυχαία, χωρίς να έχω προγραμματίσει αφύπνιση. Ενεργοποιώ και απενεργοποιώ ένα ξυπνητήρι και φεύγει μετά. Είχα υποθέσει οτι ήταν θέμα του widget και δεν το έχω ψάξει παραπάνω.
Edit: Μάλλον είναι γνωστό/αντίστοιχο πρόβλημα αυτό που λέω: Incorrect alarm time displaying on the widgets/apps - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
-
-
Ενα που πρόσεξα με την κάμερα είναι ότι όταν τραβάς φωτο κανονικά είναι 10 MP και 1,7MB με πολύχάλια ποιότητα ιδίως στο 100% όταν όμως τραβάς με την ρύθμιση stereo ενώ η φώτο είναι πιό λίγα mp δηλ. 5MP το μέγεθος είναι τετραπλάσιο δηλ. 6 MB και η ανάλυση της φώτο είναι πολύ πολύ καλύτερη μπορώ να πώ ικανοποιητική.Τι παίζει;;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα