Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Την εφαρμογή της Εθνικής την έχω και εγώ φίλε μου και μάλιστα δουλεύει άψογα και με την 7.1.19 όπως και με την προηγούμενη.
(Έχω βρει κιόλας το δαχτυλικο αποτύπωμα για ξεκλείδωμα) .
Κάντο απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση και δοκίμασε αν συμβαίνει και με άλλες εφαρμογές το ίδιο πράγμα πχ go4 -
-
Η εγκατασταση γινεται κανονικά, και οταν ανοιγει 1η φορα η εφαρμογη ζηταει να κανει "εγγραφή" την συσκευη πρωτη φορα, και βαζω το 6ψηφιο απο το τσουτσουνακι της εθνικης , και εκει κολαει...ψαχνει ψαχνει τιποτα. Το ειχα στην παλια συσκευη LG και απλα το εκανα uninstall απο εκει, ισως καπως πρεπει να γινει unmatched απο την παλια συσκευη, θα ρωτηση στην Εθνικη, αφου μου λετε οτι σας παιζει και με greek rom
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το root δεν παίζει ρόλο??
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλησπερα , ήθελα να ρωτήσω...
Είδα ότι υπάρχουν 2 ρομς στο φόρουμ , η stable V8.1.2.0 και η XTVR 7.1.19 .
Ποια είναι διαφορά τους ;
Έχω περάσει την XTVR , να περάσω την stable ή δεν έχει νόημα ; (Θα είναι ποιο σταθερή;) -
Το λέει και το ίδιο το όνομα , είναι σταθερή με αργές αναβαθμίσεις , θες όμως factory reset για να πας από xtrv σε stable αλλά και στο αντίθετο
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
το root δεν παίζει ρόλο??
@Amaretos πρέπει να δηλώσεις νούμερο τηλεφώνου στην Εθνική και να έρθει μνμ επιβεβαιώσεις.You may think you can fly - but you better not try -
Ποιό burn in ρε παιδιά?! Μια φορά είδα burn in σε τάμπλετ της samsung στον κωτσόβολο το οποίο ήταν εκθεσιακό. Ήταν πολύ αστείο, γιατί στην οθόνη αχνοφαινότανε το σήμα του Κωτσόβολου όσο και αν άλλαζες σελίδα
Είχανε δηλαδή κάποιο φόντο Κωτσόβολου για κανα 2 χρόνια 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό το τάμπλετ και αχνοφαινότανε. Φαντάζομαι δηλαδή πρέπει να έχεις κάποιο φόντο για 1 χρόνο και να έχεις όλη την ώρα ανοιχτό το κινητό για να δεις τέτοιο θέμα...Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk -
Καλησπερα
Σε Redmi pro έχω ένα "θεμα" με τα αρχεία που στέλνω στο τηλέφωνο.π.χ. μου βγαζει δίπλα τα τραγούδια σε ένα αλμπουμ στο music match αλλά τα μισά παίζουν.
Κ ενώ μπορεί να διαγράψω η να μεταφερω φάκελο όταν συνδέω στο PC ο φάκελος είναι εκεί που ηταν
Έχω εγκαταστήσει drivers στο PC..
??? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα