Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ότι είναι 5v είναι σωστό..
Κοιτάς βέβαια τα πόσα A δίνει.
Ο συγκεκριμένος είναι μια χαρά για το κινητό σου.
Αν η τάση είναι μεγαλύτερη των 5.3V τότε μετά απο μερικά λεπτά το android σας ειδοποιεί ότι υπάρχει υπέρταση και σταματάει την φόρτιση.
Το έχω δει να μου συμβάινει σε ΖΤΕ με KITKAT με έναν no brand φορτιστή (made in China)
Για αυτό καλό είναι να έχετε πάντα κουμπωμένο ανάμεσα στον φορτιστή και το καλώδιο ένα USB πολύμετρο ώστε να ελέγχετε την ποιότητα του ρεύματος.
Ένα gadget σαν αυτό .. Ελεγκτής φόρτισης USB, Πολύμετρο
Το κόστος αγοράς του είναι πολύ μικρό.. μικρότερο των 3 ευρώRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
οκ παιδια..οποτε με βλεπω να τον παραγγελνω γιατι με τον μαμισιο με τον ανταπτορα θα χαλασει καποια στιγμη πιστευω απ το μπες βγες!
-
Καλησπέρα και από έμενα. Μόλις αγόρασα το redmi pro από την ευρωπαική αποθήκη του geekbuying Xiaomi Redmi Pro 5.5inch OLED 3GB 64GB Smartphone - Silver
Από οτι κατάλαβα πρέπει να φοράει αυτό Xiaomi Redmi Pro Helio X20 MIUI 8 Android 6.0 Smartphone Firmware 212302 161109 – -
Επείδη δεν έχω θέμα με τα ελληνικά τι με συμβουλεύετε να κάνω. να αφήσω την συγκεκριμλενη rom η μια custom θα μου προσφερει κάτι παραπάνω από μια αλλαγή γλώσας. Θα είναι το πρώτο χιαομι κινητό μου και για αυτό ρωτάω τι παραπάνω θα μου προσφέρει μια custom rom.
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας και καλώς σας βρήκα.
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
Ο/H Golemis έγραψε:
θα μου προσφερει κάτι παραπάνω
Με την custom θα έχεις την γλώσσα που θέλεις και κάποιες εφαρμογές έξτρα.
Το πιο σημαντικό όμως θα είναι το custom recovery το οποίο ίσως σε σώσει από δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον.. -
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με λίγα λόγια μαιμού ρομ που σίγουρα θα έχει προβλήματα..
-
-
Καλημέρα σας !!!
2017-01-25 08:55The item is on transport to the country of destination
έχει κολλήσει εδώ εμένα !!!πιστεύω να είναι Αθήνα και δεν έχει σκαναριστει ακόμα !!Βασικα εύχομε για αυτό !!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα