Άλλαξε το αρχείο cust,img με αυτό που θα σου δώσω..
dropbox.com/s/nkvneuzi8wkmjga/Custom_Cust_Omega.zip?dl=0
dropbox.com/s/nkvneuzi8wkmjga/Custom_Cust_Omega.zip?dl=0
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕμενα παντως και με τον δικο του φορτιστη μια χαρα φορτιζει. Σε 2 ωριτσες φορτιζει. Αρα απο 30% σε 100% σε λιγοτερο απο μιαμιση ωρα νομιζω ειναι στις ιδιες ταχυτητες. Μην ξεχναμε οτι η μπαταρια ειναι 4050mAh. Δεν ειναι 2500 και 3000 που εχουν τα αλλα κινητα της αγορας.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Kαλά θα ήταν πάντως να χρησιμοποιήσεις κάποιον (καλό) άλλο φορτιστή στα 2 ή 2,4 Αμπέρ.
Αυτός που βάζουν μέσα δεν έιναι ο καλύτερος και δεν φορτίζει και γρήγορα. Εγώ χρησιμοποιώ
έναν 2,4 αμπέρ (24W max) και μου φορτίζει από 30% σε 100% σε λιγότερο από μιάμιση ώρα.
Ναι, με απλο ταχυδρομειο μου ηρθε αλλα ποτε δεν ξερεις. Ακομα και ετσι μπορει να σταματησει τελωνειο. Αν μπεις στο αντιστοιχο θεμα θα δεις οτι σε καποιους ακομα και με απλο ταχυδρομειο περασε απο τελωνειο.Ο/H petran07 έγραψε:
Ο/H giorgiog13 έγραψε:
@petran07 Μπορω με βεβαιοτητα και μετα λογου γνωσεως να σου εγγυηθω για το 1. Η μπαταρια του με φουλ χρηση (χαρτες, gps, μονιμως σε 3G/4G, ανοιχτο wifi, συνδεμενο bluetooth, με φτεινοτητα στη μεση, email, 3-4 ωρες τηλεφωνα, αρκετη χρηση σε broswing, viber, fb....με λιγα λογια του κανω λογω δουλειας παρα πολλη χρηση) το βγαζω απο φορτιστη στις 08:00 και σε μια ζορικη μερα θα μου μεινει ενα 10% πριν πεσω για υπνο στις 12-1 το βραδυ.Καμερα δεν εχω κανει ιδιαιτερη χρηση, παντως ειναι ικανοποιητικη.Ο/H petran07 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους σας!!!!
θελω την βοηθεια σας !!
ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και θελω να ρωτήσω κατι για την συγκεκριμενη συσκευη!!
1 απο θεμα μπαταριας πως παει!!
2 καμερα πως ειναι σε φωτηνο περιβαλον αλλα και σε νυχτερινες ληψεις?
3 απο που μπορω να το αγορασω αμεσα σε καλη τιμη?
Εγω το πηρα απο κινεζικο e-shop και ημουν απο τους τυχερους που δεν πληρωσα τελωνε
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
Γιατι τελενειο?εαν το στειλουν με απλο ταχυδρομειο και οχι courier δυσκολο να σταματηση!!!Ετσι ηξερα τουλαχιστον!!!!
Τωρα εχω ακουσει οτι εχει θεμα σε χαμηλο φωτισμο η καμερα εχει καποιος εμπιρεια να μου πει?
Με ενδιαφερουν και οι αλλαγες σε rom υπαρχουν π.χ cn..flyme..?
Αποσύνδεσες και σύνδεσες με κρατημένο το vol -?Ο/H stnatza έγραψε:
Αλλαξα το cust έκανα παλι τα ιδια και δεν συμβαινει κατι
Ο/H giorgiog13 έγραψε:
Εμενα παντως και με τον δικο του φορτιστη μια χαρα φορτιζει. Σε 2 ωριτσες φορτιζει. Αρα απο 30% σε 100% σε λιγοτερο απο μιαμιση ωρα νομιζω ειναι στις ιδιες ταχυτητες. Μην ξεχναμε οτι η μπαταρια ειναι 4050mAh. Δεν ειναι 2500 και 3000 που εχουν τα αλλα κινητα της αγορας.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Kαλά θα ήταν πάντως να χρησιμοποιήσεις κάποιον (καλό) άλλο φορτιστή στα 2 ή 2,4 Αμπέρ.
Αυτός που βάζουν μέσα δεν έιναι ο καλύτερος και δεν φορτίζει και γρήγορα. Εγώ χρησιμοποιώ
έναν 2,4 αμπέρ (24W max) και μου φορτίζει από 30% σε 100% σε λιγότερο από μιάμιση ώρα.