Ναι το δοκιμασα με vol - και vol - + power οπως λέει ο οδηγός,
ειναι νεκρό το κινητο δεν ανταποκρίνεται καθόλου
ειναι νεκρό το κινητο δεν ανταποκρίνεται καθόλου
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜετά από δοκιμές διαπίστωσα ότι αν την ώρα που ενεργοποιείς το bluetooth headset ανοίξεις ή ξεκλειδώσεις το κινητό, τότε συνδέεται κανονικά. Με κλειστή οθόνη δύσκολα να συνδεθεί.Ο/H hurin έγραψε:
Ο/H geotzia έγραψε:
Στο 1ο επειδή έχω ασχοληθεί λίγο τι εννοείς; -Δεν κάνει αυτόματα pairing με το bt-Στο 2ο είχα και εγώ το ίδιο θέμα και δεν κατάφερα κάτι..Ο/H hurin έγραψε:
Μια βδομάδα χρήσης και έχω πάθει πλάκα. Τι οθονάρα είναι αυτή! Χαίρεσαι να το ανοίγεις!
Μερικά θεματάκια που έχω.
1. Δεν κάνει αυτόματα pairing με το bt. Είναι πολύ σπαστικό.
2. Το gsam χάνει συνέχεια τα stats.
3. Μερικές εφαρμογές δεν βλέπουν την sd, π.χ. websharing.
Μια βοήθεια σε αυτά?
Το bt το χρησιμοποιώ για μουσική, επομένως όταν δεν το χρειάζομαι το κλείνω από κουμπί του ακουστικού. Όταν το ξανανοίγω περιμένω μήπως συνδεθεί με το κινητό, και μετά να ξεκινήσει αυτόματα το poweramp την αναπαραγωγή.Δυστυχώς δεν συνδέεται αυτόματα, το κάνω χειροκίνητα. Αλλά και μετά την σύνδεση δεν εκκινεί μόνος του ο poweramp, και ας είναι επιλεγμένο στις ρυθμίσεις του προγράμματος.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Στο δικό μου Redmi Pro δεν είχα ποτέ πρόβλημα με BT όλα κάνουν pair όπως γινόνταν πάντα σε όλα τα κινητά android που είχα... ίσως αν μας έλεγες και τι συσκευή BT χρησιμοποιείς..
Δεν μπορώ να το βρω!Ο/H geotzia έγραψε:
Δεν το ξέρω αλλά δοκίμασε να κλειδώσεις τις εφαρμογές που θέλεις στα πρόσφατα(τραβώντας κάτω,πατάς κλείδωμα)