@Sakoumidis μια χαρά τα έκανες. Οσον αφορά το προβλημα, δεν έχει ξανα-αναφερθεί, οπότε παρακολούθησε την εξέλιξη του και βλέπουμε.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Γιώργη προσπάθησε να το κάνεις με τον άλλο τρόπο restart με shift πατημένο... Είμαι έξω και δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αυτή τη στιγμή για να το βλέπαμε παρέα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγινε ρε Γιωργο αν δεν βρω ακρη θα ξαναγραψω εδω ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@Sakoumidis μια χαρά τα έκανες. Οσον αφορά το προβλημα, δεν έχει ξανα-αναφερθεί, οπότε παρακολούθησε την εξέλιξη του και βλέπουμε.
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Σωστά το κάνεις. Προσπάθησε να βάλεις μια μια τις εντολές διαδοχικα δηλαδή
bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
Και πάτα Enter bcdedit /set testsigning on και πάτα enter. Κάνε επανεκκίνηση και δες κάτω δεξιά αν σου έχει βγάλει μήνυμα που γράφει για λειτουργία δοκιμής
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα σε windows 7 πάντως, δεν μου έχει βγάλει ποτέ το εικονίδιο αυτό που λέτε ( ψηφιακής υπογραφής) κάτω δεξιά στο pc, και σε όλα τα τηλέφωνα που έχω φλασαρει δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα...Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό...
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση ότι στην Unofficial δεν μου είχε παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα. Λέτε να την ξαναπεράσω την ελληνική με factory reset ...
-
Χρειάζεται συνήθως για τους preloader vcom drivers που δεν είναι signed και χρειάζονται για flashing με spflash tool σε Windows 8.1 και Windows 10
Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει που τα χω "σπασμενα" τα windows;;
-
Είναι 64άρια η 32άρια.Μήπως παίζει ρόλο με το πως κάθονται οι driversΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Παιδες το κινητο δεν παιζεται! Αφου περασαμε την ελληνικη ROM με τον @George Kaggelaris -τον οποιο ευχαριστω θερμα για τον χρονο που σπαταλησε για να με βοηθησει- το κινητο πεταει πραγματικα!!
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Παιδες το κινητο δεν παιζεται! Αφου περασαμε την ελληνικη ROM με τον @George Kaggelaris -τον οποιο ευχαριστω θερμα για τον χρονο που σπαταλησε για να με βοηθησει- το κινητο πεταει πραγματικα!!
Πρόσεξε μη σου ξεφύγει και αποδημήσει στην Αφρική, μέχρι να ζεστάνει ο καιρός, οπότε και θα επιστρέψει πίσω στην χώρα μας, έχοντας έτσι μερικές ελπίδες να το ξανα-βρεις!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα