Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
@billpat7 Wipe dalvik cache, cache και data αλλά θα χάσεις τα δεδομένα σου οπότε πάρε backup!
@koska αν είσαι κι εσύ σε xtrv dev τα ίδια με παραπάνω. Αν έχεις ήδη xtrv stable και θες να πας πάλι σε xtrv stable wipe dalvik cache και cache μόνο. -
@demakhs Παψε εσυ! Με παρατησες μονο, ευτυχως προσφερθηκε και με βοηθησε ο @George Kaggelaris, διαφορετικα τωρα το κινητο μπορει και να ετρεχε σε iOS
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Πρέπει να το ενεργοποιήσεις εκ νέου από τις ρυθμίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καλησπέρα σε όλους.
χθες παρέλαβα κι εγώ μετά κόπων και βασάνων λόγο περιόδου εορτών στην κίνα και έλλειψης χρώματος το redmi pro 64. από μαγαζί κίνα απευθείας, είναι με την αγγλοκινεζικη ρομ , με miui 8.1 stable 8.1.2.0 (MHQCNDI)
a) είδα οτι είναι κλειδωμένος ο bootloader κι έκανα τα απαραίτητα βήματα για το ξεκλείδωμα. είμαι εν αναμονής του μηνύματος από την εταιρία.
b) ενεργοποίησα το developer mode
c) ενεργοποίησα και το usb debugging.
επειδή δεν μπορούσα λοιπόν να περιμένω το μήνυμα (σαν μικρο παιδί που θέλει να ανοίξει το γλειφιτζούρι) , είπα να το δουλέψω έτσι. έσβησα αρκετές έως πολλές κινέζικες εφαρμογες που είχε μέσα, κατέβασα με τον οδηγό το google play, έβαλα κι ένα ελληνοαγγλικο keyboard για να μπορώ να έχω τις εφαρμογές που θέλω.
θα ήθελα να ρωτήσω 3 πράγματα λοιπόν,
a)αν το κρατήσω με αυτήν την ρομ όπως είναι θα έχω θέμα, η να περάσω σε κάποια ελληνική ρομ ή xtrv?
b) πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου από google account?
c) δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc suit (windows 7 32bit), μου ζητάει να κάνω update στο τηλ. έκανα άλλα και πάλι τίποτα. η ίδια ρομ φαίνεται να είναι.
ευχαριστώ προκαταβολικά, κι ελπίζω να μην κούρασα. -
Ο/H Billys_21 έγραψε:
a)αν το κρατήσω με αυτήν την ρομ όπως είναι θα έχω θέμα, η να περάσω σε κάποια ελληνική ρομ ή xtrv?
b) πως μπορώ να περάσω τις επαφές μου από google account?
c) δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc suit (windows 7 32bit), μου ζητάει να κάνω update στο τηλ. έκανα άλλα και πάλι τίποτα. η ίδια ρομ φαίνεται να είναι.
2. Δεν τις συγχρονίζει?
3. Το pc suite δεν δουλευει σε android 6.. τουλάχιστον το Αγγλικο. -
1)μετά από έναν οδηγό που διάβασα μάλλον θα κοιτάξω μόλις έρθει το μήνυμα να πάω σε global stable.
2) πάω settings -> system apps -> contacs -> import/ export contacts από κει και πέρα αν πάω import from storage μου βρίσκει λογαριασμό yahoo και hotmail αλλά δεν βρίσκει google που είναι αποθηκευμένες, από sim δεν έχω μέσα και από άλλο τηλ δυστυχώς εκλάπηκαι δεν μπορώ.
3)ok άρα φαντάζομαι ούτε θα μπορώ να τις περάσω.
4) μόλις διαπίστωσα ότι δεν μου χτυπάνε ενημερώσεις και μυνήματα, όπως fb, insta και whats app. καμιά λύση? πήγα στο settings σε κάθε μια και είναι ενεργοποιημενα τα notificatios. -
Μα δεν υπάρχει Global Stable για το Redmi Pro! Ποιον οδηγό διάβασες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα