Και σε μενα. σχεδον μια μερα περασμενη και ολα δειχνουν καλα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
Ναι, το 3/64 έχω.Το 32αρι όταν το είχα και εμένα μου έπιανε κοντά στα 90 στην καλύτερη. Αλλά το throttling πάει σύννεφο στον Χ25. Μακάρι να υπήρχε έκδοση 3/64 με τον Χ20, σαν το Redmi note 4. Καλύτερα θα ήταν.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλησπέρα σας.μετα από πέσιμο του κινητού από την κόρη μου έγινε αυτό στην φώτο .τον πήγα σε 2 μαγαζιά και μου είπαν ότι φούσκωσε η μπαταρία .ισχύει ;κάποιος είχε παραγγείλει καινούριο μπαταρια .μήπως υπάρχει το link; Μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί να το κλειδώνω χωρίς να πατάω το κουμπί που δεν δουλεύει ;σας ευχαριστούμε.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geox36 έγραψε:
Καλησπέρα σας.μετα από πέσιμο του κινητού από την κόρη μου έγινε αυτό στην φώτο .τον πήγα σε 2 μαγαζιά και μου είπαν ότι φούσκωσε η μπαταρία .ισχύει ;κάποιος είχε παραγγείλει καινούριο μπαταρια .μήπως υπάρχει το link; Μπορείτε να μου πείτε πως μπορεί να το κλειδώνω χωρίς να πατάω το κουμπί που δεν δουλεύει ;σας ευχαριστούμε.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για κλείδωμα κράτα πατημένο το πλήκτρο Ξ κάτω αριστερά, winget, γρήγορες λειτουργίες, κλείδωμα κράτα το πατημένο και βάλτο στην επιφάνεια εργασίας και από κει το κλειδώνεις. Για μπαταρία να έχεις στα υπόψιν ότι απαγορεύεται η εισαγωγή από τρίτες χώρες στην EE
Redmi Note 3 pro -
Ο/H makisfz έγραψε:
Για κλείδωμα κράτα πατημένο το πλήκτρο Ξ κάτω αριστερά, winget, γρήγορες λειτουργίες, κλείδωμα κράτα το πατημένο και βάλτο στην επιφάνεια εργασίας και από κει το κλειδώνεις. Για μπαταρία να έχεις στα υπόψιν ότι απαγορεύεται η εισαγωγή από τρίτες χώρες στην EE
Redmi Note 3 pro
TMIOLOC New High quality Real 4000/4050mAh BM4A Battery For Xiaomi Redmi Pro-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)
Δεν θα έρθει σωστά;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγω την πηρα απο εδω, PDA & Phone προϊόντα - BatteryUpgrade.gr - Αναβαθμίστε τη μπαταρία σας , αλλα υπαρχει και original στο dikarto φθηνοτερηLenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Xiaomi Mi Band 1s
Xiaomi Mi Band 2
2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
Xiaomi Amazfit Pace -
Καλημερα. Χθες πέρασα την τελευταία aroma. Πολυ καλύτερο σαν αίσθηση το κινητό. Τα animation θυμίσουν λίγο i phone. Θα σας ενημερώσω και για τα άλλα σε λίγες μέρες.
-
Καλημέρα, λόγω προβλημάτων δεν μπήκα χθες.. Πήγα στα public και πλαίσιο και οι τιμές απαγορευτικες... 22 €. Και μια ερώτηση..εχουν διάφορες τα Type c σε αργή και γρήγορη φόρτιση?Redmi Note 5
G7
-
Ο/H Kostis_87 έγραψε:
Καλημέρα, λόγω προβλημάτων δεν μπήκα χθες.. Πήγα στα public και πλαίσιο και οι τιμές απαγορευτικες... 22 €. Και μια ερώτηση..εχουν διάφορες τα Type c σε αργή και γρήγορη φόρτιση?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα