Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
δες στο ebay uk
-
Ξέρω παιδιά.. Απλά είπα να δω σε άλλα μαγαζιά γιατί αν πάρω μόνο ένα καλώδιο, θα είναι πιο πολλά τα μεταφορικά...Redmi Note 5
G7
-
Αν κρινω απο την μεγάλη κούτα με κάθε είδους καλώδια και φορτιστες, όλα μια μουντζα είναι, είτε φτηνό είτε ακριβό. Συρματα τυλιγμενα με πλαστικό και επιπλέον κέρδος για την βιομηχανία. Οταν θα φορτιζουν ασυρματα θα σταματήσει και αυτό το πανηγύρι.
-
Σε 2-3 χρόνια. Ελπίζω.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημερα. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, μάλλον δύο για να είμαι ακριβής. Στην εφαρμογή Facebook δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Κολλάει όλη η εφαρμογή και μπορώ να την κλείσω μόνο με reset! Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω σβήσει την εφαρμογή και την έχω ξαναεγκαταστησει, τίποτα. Επίσης το messenger, κατά την διάρκεια που είμαι εντός, ξαφνικά κλείνει από μόνο του. Να σημειώσω ότι από τότε που εγκατεστησα την τελευταία έκδοση και μετά μου κάνει μόνο του επανεκκίνηση και όταν το ανοίγω μου βγάζει σφάλμα KLO κάτι.
-
Πέτα το Klo Report από τις εφαρμογές σου. Settings, application, πάνω δεξιά τρεις τελείες, show all system apps, και σούταρε την συγκεκριμένη εφαρμογή.
-
-
-
Ο/H malliaros έγραψε:
Καλημερα. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, μάλλον δύο για να είμαι ακριβής. Στην εφαρμογή Facebook δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Κολλάει όλη η εφαρμογή και μπορώ να την κλείσω μόνο με reset! Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω σβήσει την εφαρμογή και την έχω ξαναεγκαταστησει, τίποτα. Επίσης το messenger, κατά την διάρκεια που είμαι εντός, ξαφνικά κλείνει από μόνο του. Να σημειώσω ότι από τότε που εγκατεστησα την τελευταία έκδοση και μετά μου κάνει μόνο του επανεκκίνηση και όταν το ανοίγω μου βγάζει σφάλμα KLO κάτι.
-
-
Παιδια καντε wipe data και ξαναφλασαρετε την ρομ σας κι ολα θα ειναι μια χαρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα