Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H dhmlaz έγραψε:

H 8.8.9 xtrv που ανέβηκε σαν miui Hellas είναι βετα ή, έχει κολλήσει το τηλέφωνο από την αρχική 8.8.9;. Όσο για άρομα κόλλημα τεράστιο....
      Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      καλημερα σε ολους, αργοτερα θα δοκιμασω κι εγω την 8.8.9 και θα δω....

επισης και μια χαζη ερωτηση dhmlaz οταν λες ανεβηκε εννοεις με λινκ σε καποιο ποστ? (το οποιο το εχω δει οκ) ή μηπως και σε καποιο σημειο του φορουμ?,.... που δεν μπορω μα εντοπισω
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H dhmlaz έγραψε:

H 8.8.9 xtrv που ανέβηκε σαν miui Hellas είναι βετα ή, έχει κολλήσει το τηλέφωνο από την αρχική 8.8.9;. Όσο για άρομα κόλλημα τεράστιο....
      καλημερα σε ολους, αργοτερα θα δοκιμασω κι εγω την 8.8.9 και θα δω....

επισης και μια χαζη ερωτηση dhmlaz οταν λες ανεβηκε εννοεις με λινκ σε καποιο ποστ? (το οποιο το εχω δει οκ) ή μηπως και σε καποιο σημειο του φορουμ?,.... που δεν μπορω μα εντοπισω
      Με λινκ σε ποστ, @baditgr άν θυμάμαι καλά

• Η XTRV και Aroma 8.8.9 επισήμως ανέβηκαν εδώ .. [Miui 10 8.8.9] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
      Έγινε νέο compile της ρομ , σας ήρθαν mail όσοι είναι VIP , αλλά μας βγήκε πάλι το παλιό προβλημα με freeze στην aroma .. όποτε πάτε για την κανονική xtrv μεχρι να λυθεί το πρόβλημα του aroma installer ..
    • Διαφήμιση
    • gkalen Καλη βδομάδα. Στις εκδόσεις με miui 9 και παλαιότερες υπήρχε η δυνατότητα πρόσθετων ρυθμίσεων με διαφορετικές λειτουργίες στα "θέματα" . Τώρα στην miui 10 όταν επιλέγεις θέμα σε στέλνει σε μια σελίδα όπου οι επιλογές είναι 3 + 3, χωρίς να έχεις την δυνατότητα επεξεργασίας του θέματος με δικές σου παραμέτρους. Αυτή η επιλογή θα προστεθεί στην 10;. Επίσης έχω εγκαταστήσει την 8.8.9 ΧTRV ΑΠΟ λινκ του φορουμ. Εχτές το απόγευμα αναρτήθηκαν απο την miui hellas οι δύο 8.8.9 . Η απλή και αυτή η αρωμα gia VIP. Η άρωμα δεν προχωρά με τίποτα αφού έκανα όλους τους δυνατούς συνδιασμους. Η απλή εγκαταστάθηκε όπως3 μου είπες μέχρι να διορθωθεί η αρομα. Όμως τώρα κοιτώντας βλέπω μέσα στο τηλέφωνο ότι είναι Βετα. είναι πρόβλημα conflict επειδή είχε εγκατασταθεί η αρχική 8.8.9 , η παραμένει βετα;
    • @dhmlaz
      Όλες οι εβδομαδιαίες developer roms είναι beta .. πάντα έτσι ήταν ..
      Με τα θέματα σε global source πρέπει να αλλαχτεί το region ( περιοχή ) σε Ινδία για να μπορείς να αλλαξεις/επεξεργαστείς ένα θέμα και για να εμφανιστεί και η εφαρμογή των θεμάτων , για δοκίμασε το έτσι , δεν το έχω ψάξει και πολύ αυτό ..
      Για την aroma τα είπαμε , θα τη δούμε ..
    • με εναν γρηγορο ελεγχο κατοπιν εγκαταστασης (τελευταία XTRV 8.8.9 απο το ποστ 6700 παραπανω) διχως wipe user data παρατηρησα
      + εγκατασταση ευκολα και γρηγορα (εκανα πριν wipe cache & dalvik cache)
      + μου βγαζει μεγαλυτερο αναμενομενο χρονο χρησης με μπαταρια απο οτι πριν (δεν εβαλα το mod patch), παρ' οτι καλό ξερω δεν ειναι ασφαλες συμπερασμα, θα το δω
      + μπόλικος ελευθερος χωρος στο system partition (800mb)...ειχαμε καποιο θεματακι με την πρηγουμενη ported global
      + root εγινε κανονικα και ευκολα με το zip που εμπεριεχεται στην ROM
      + navigon gps κλειδωσε στα 3 δευτερολεπτα, ακριβεια θεσης δεν ξερω εμενα μου φαινεται καλη (εμπειρικα και μονο)
      - μου βγαζει δεν υπαρχει καρτα sim στην οθονη κλειδωματος (ενω εχω βαλει sim στην θεση 1, δεν μπορω να δοκιμασω στην θεση 2)
      - δεν αλλαζει η περιοχη απο ελλαδα που ελεγε/λεει (πχ να βαλω ινδια που λεει παραπανω για τα θεματα)
      = πολλα σκοταδια βρε παιδακι μου στο ρολόι (εντάξει αυτο ειναι θεμα ρομ), δεν ξερω αλλαζει αυτο με καποια ρυθμση?
      αυτα και συνεχιζω, θα δοκιμασω με εγκατασταση με wipe user data
    • Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να φλασάρω την 8.8.9... Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τα bugs... Μπορεί κάποιος να μου πει σε συντομία όσα bugs έχουν παρατηρηθεί στην 8.8.9 και να μου δώσει το λινκ της ρομ;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να φλασάρω την 8.8.9... Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τα bugs... Μπορεί κάποιος να μου πει σε συντομία όσα bugs έχουν παρατηρηθεί στην 8.8.9 και να μου δώσει το λινκ της ρομ;
      post 6700 παραπανω για το λινκ για κατεβασμα
      και για προβληματακια δες το παραπανω post απο εσενα και 3-4 σελιδες πισω νομιζω εισαι οκ
      αν κατεβασεις απο εκει που σου λεω νομιζω οχι κατι σοβαρο αν και εχουν αναφερθει διαφορα τα οποια αναφερθηκαν ισως μεμονομενα (αυτο ειναι παντα σχετικο) ειτε καποια αλλα αναμενουν καποιον να τα ανακαλυψει > αναφερει

δες κι εδώ καποιοι αναφερουν προβληματα
    • Με τα θέματα ακόμα από ότι βλέπω δεν είναι συμβατά 100% με το miui10 όσο γιά bugs παρότι το έχω ψάξει αρκετά δεν έχω εντοπίσει κάτι ακόμα...
      Γιά την μπαταρία με το mod περασμένο θα τα πούμε σε μερικές μέρες αλλά η πρώτη ματιά λέει ότι στην αναμονή είναι πολύ-πολύ καλύτερα από προηγούμενες ρομ!!!
      Αυτό γιά το χρόνο αναμονής και χωρίς το mod πάει πολυ καλά.
      Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να φλασάρω την 8.8.9... Απλά έχω μπερδευτεί λίγο με τα bugs... Μπορεί κάποιος να μου πει σε συντομία όσα bugs έχουν παρατηρηθεί στην 8.8.9 και να μου δώσει το λινκ της ρομ;
      post 6700 παραπανω για το λινκ για κατεβασμακαι για προβληματακια δες το παραπανω post απο εσενα και 3-4 σελιδες πισω νομιζω εισαι οκ
      αν κατεβασεις απο εκει που σου λεω νομιζω οχι κατι σοβαρο αν και εχουν αναφερθει διαφορα τα οποια αναφερθηκαν ισως μεμονομενα (αυτο ειναι παντα σχετικο) ειτε καποια αλλα αναμενουν καποιον να τα ανακαλυψει > αναφερει
      Ααα και να μην ξεχάσω την άτομα ή την xtrv; Η xtrv ποιο έχει για ροοτ;
    • σε αυτή την χρονική στιγμή XTRV 8.8.9 ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΉ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΥΠΟΜΟΝΉ. μΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:

Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:

post 6700 παραπανω για το λινκ για κατεβασμακαι για προβληματακια δες το παραπανω post απο εσενα και 3-4 σελιδες πισω νομιζω εισαι οκαν κατεβασεις απο εκει που σου λεω νομιζω οχι κατι σοβαρο αν και εχουν αναφερθει διαφορα τα οποια αναφερθηκαν ισως μεμονομενα (αυτο ειναι παντα σχετικο) ειτε καποια αλλα αναμενουν καποιον να τα ανακαλυψει > αναφερει
      Ααα και να μην ξεχάσω την άτομα ή την xtrv; Η xtrv ποιο έχει για ροοτ;
      για την XTRV μιλαμε (για αυτην τουλαχιστον μιλαω εγω ισως και οι περισσοτεροι)
      root εγινε κανονικα με το zip που εμπεριεχεται στην ROM