Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@kostas_7
Θα τη βρεις στη λίστα με cn/eu source .. έχει μπει κατά λάθος εκεί ..
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Δε καταλαβαίνω τι λέτε,τι σχέση έχει το πρόβλημα πιστοποίησης συσκευής με την ρομ που θέλω να κατεβάσω;
Ο/H geotzia έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Καλησπέρα στα σχεδόν 2 χρόνια που βάζω ρομ από εδώ πρώτη φορά κόλλησε στην εγκατάσταση 2 φορές Μια στο 15,66%και άλλη μια στο 14.26% στο πρώτο κλείσιμο μπήκα TWRP και ξανά έκανα φλας στην δεύτερη για κάποιο λόγω δεν πρόλαβα να μπω στο TWRP μπουταρησε και από περιέργεια το άφησα να δω τι θα γίνει.... Και δείχνει ότι πήρε την άρωμα...
Εχει κράτηση όλες τις επιλογές μου αλλά στις πληροφορίες της συσκευής δίνει αυτό, επίσης η Google camera δεν δουλεύει
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H lefesta έγραψε:
-
Ο/H lefesta έγραψε:
Καλησπέρα στα σχεδόν 2 χρόνια που βάζω ρομ από εδώ πρώτη φορά κόλλησε στην εγκατάσταση 2 φορές Μια στο 15,66%και άλλη μια στο 14.26% στο πρώτο κλείσιμο μπήκα TWRP και ξανά έκανα φλας στην δεύτερη για κάποιο λόγω δεν πρόλαβα να μπω στο TWRP μπουταρησε και από περιέργεια το άφησα να δω τι θα γίνει.... Και δείχνει ότι πήρε την άρωμα...
Εχει κράτηση όλες τις επιλογές μου αλλά στις πληροφορίες της συσκευής δίνει αυτό, επίσης η Google camera δεν δουλεύει
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Όλοι στο χωριό είμαστε!
Εγώ να δεις πόσα φλασαρισματα έκανα την 8.8.9 μέχρι να λύσουμε τα προβλήματα.
Κι έχω και τεσσάρα γραμμή adsl... ΑΧΑΧΑΧΑ -
καλησπερα,
εγω μολις γυρισα απο το χωριο
εκει μονο διαβαζα, τωρα κατεβαζω...
καληνυχτα -
H 8.8.9 xtrv που ανέβηκε σαν miui Hellas είναι βετα ή, έχει κολλήσει το τηλέφωνο από την αρχική 8.8.9;. Όσο για άρομα κόλλημα τεράστιο....
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Όλοι στο χωριό είμαστε!Εγώ να δεις πόσα φλασαρισματα έκανα την 8.8.9 μέχρι να λύσουμε τα προβλήματα.
Κι έχω και τεσσάρα γραμμή adsl... ΑΧΑΧΑΧΑ
Η aroma θα χρειαστεί πιθανως κάποιες διορθώσεις , φλασαρετε την άπλη xtrv .. όποιος θυμάται , είχαμε προβλήματα με την aroma λόγω της οθόνης του , θα τα δούμε ξανά τα προβληματα με τα freeze ..
@kostas_7
Πρέπει να γνωρίζεις ότι το μεγάλο πρόβλημα του omega και γενικώς των συσκευών με MTK επεξεργαστή , είναι η μπαταρία τους .. δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πάνω σ' αυτό , κάναμε ότι μπορούσαμε καλύτερο και με το mod του @BanditGR θα έχετε ακομα καλύτερη απόδοση ..
Το omega δεν έχει official globam rom , όποτε για επίσημη ρομ , μόνο την china μπορείς να βάλεις αλλά θ'απογοητευτείς και μ'αυτη ..
Δοκίμασε την τελευταία 8.8.9 που είναι από global source του nikel κι ελπίζω να σε πάει καλύτερα ..
Αυτό το πρόβλημα που ανέφερες για την πιστοποίηση δεν το κατάλαβα ..
@lefesta
Η gcam δε δουλεύει στο πλήθος των συσκευών με miui10 , αναμένονται νέα apk για gcam με νέα patches για miui10 ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα