Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
@dhmlaz
Αφού έφτασες σ'αυτο το σημείο , τώρα θα πρέπει να ξαναπερασεις τη ρομ από πάνω να δούμε αν θ'ανοιξει , σαν να κάνεις update δηλαδή ..
Αν ανοίξει τότε η λύση είναι το format data όπως είπες.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@dhmlaz
Αφού έφτασες σ'αυτο το σημείο , τώρα θα πρέπει να ξαναπερασεις τη ρομ από πάνω να δούμε αν θ'ανοιξει , σαν να κάνεις update δηλαδή ..
Αν ανοίξει τότε η λύση είναι το format data όπως είπες..
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega
CHANGELOG
Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
INSTALLATION
Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.1.24
omega_gb_XTRV_9.1.24.zip
NOTE
Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" .. -
Σε 5-6 λεπτά μπήκε μέσα και έγινε η εγκατάσταση... Τσεκάρω λειτουργίες και γενικότερα και θα επανέλθω!
-
@tassosmer
Ενθαρρυντικό το ότι φαίνεται να περνάμε το σκόπελο του bootloop ..
Να δούμε και από λειτουργικότητα και τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπιζαμε παλιότερα πως θα πάνε ..
@dhmlaz
Εννοείται ότι εσύ αν φοράς ακομα την προηγούμενη global port 9.1.17 , δε χρειάζεται πάλι fr ... -
-
@tassosmer
Προχωράς σε χρήση και μας λες ..
Τα προβλήματα που είχαμε τελευταία ήταν με τις κάρτες σιμ της wind , δε θυμάμαι κάτι άλλο .. -
μόλις περάστηκε με factory reset.
Μετάβαση από την xtrv 9.1.3
Μπορώ να πω οτι πέρασε σχετικά γρήγορα.
Αρχίζει η εξερεύνηση.
Τυχόν προβλήματα αργότερα. -
gkalen , είσαι άπαιχτος. Ελπίζω ότι με την προηγούμενη παρατήρηση να έχω βοηθήσει λίγο. Μέχρι στιγμής εκτός απο μπαταρία τα έχω τσεκάρη όλα. Ανεβάζω και μερικά screen. Εκείνο που ξέχασα να πώ είναι ότι την προηγούμενη φορά μπορεί να να άργησε να ανοίξει , αλλά αυτή την φορά χωρίς format data, with out factory reset ,έκανε εγκατάσταση σε χρόνο σημαντικά γρηγορότερα απο ότι με την αρομα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα