Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
δηλαδη μπορούμε να την βαλουμε για κανονική χρήση; ειναι καλυτερη απο την τελευταία dev ή stable;
-
Η αίσθηση μου μέχρι τώρα είναι λες και έχω την τελευταία cn/eu! Από μπαταρία δεν ξέρω ακόμα... Αυτό θα φανεί μετά από 2-3 φορτίσεις! Αλλά λογικά θα κυμαίνεται χοντρικά στις 3 ώρες.. άντε λίγο παραπάνω... Μετά τις 3 φορτίσεις θα δοκιμάσω με την ρύθμιση που είχε προταθεί για τη διαχείριση της CPU!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Να ενημερώνετε επίσης για τις κάρτες σιμ , ειδικά αυτοί που έχουν wind επειδή είχαμε κάποια προβλήματα με τις συγκεκριμένες κάρτες ..
Να δοκιμάσετε επίσης όσοι έχουν κάρτες wind να ξαναφλασαρουν την ίδια ρομ από πάνω για να δούμε αν έχουμε FC μετά το φλας ..
EDIT
H ρομ θα διανεμηθεί επίσημα μαζί με τις άλλες αφου σιγουρέψουμε ότι είμαστε οκ από τα παιδιά που ήδη την δοκιμάζουν ..
Όπως καταλαβαίνετε θέλουμε εκτενέστερα feedbacks ..
Θα πάμε και στο επόμενο update πιθανώς με αναβάθμιση της ρομ σε αυτό το νήμα , θα έχει περάσει χρόνος μέχρι τότε και θα ξέρουμε περισσότερα.. -
μπράβο, αν και δεν την δοκιμασα ακομα απο τις περιγραφες φαινεται καλη και βλεπω εχει και επιλογη για ενημερωση εφαρμογων συστηματος!
-
Όλα καλά με την εγκατάσταση είμαι στο σεταρισμα του τηλεφώνου τώρα, θα επανέλθω αργότερα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χωρίς να θέλω να γίνω πιεστικός παιδιά, δείτε τις SIM. Ανοίγουν data ? Έχετε 4G ? 3G? Σήμα οκ ? Έχετε Wind ή Cosmote ή Vodafone ? Διπλή SIM ή μονή ? Το ξέρω ότι επιμένουμε σε αυτό, αλλά επειδή δεν έχουμε (πάντα) τη συσκευή εύκαιρη και ο Γιώργος είναι αναγκασμένος να κάνει πράγματα πολλές φορές και στα τυφλά, οποιαδήποτε πληροφορία έχετε να μας δώσετε είναι πολύτιμη.
-
-
-
σημερα δοκίμασα τις κάρτες και των τριων παρόχων. έχω 4G , και στις δύο θέσεις , μεχρι στιγμής σε κανενα απο τα προγραμματα που χρησιμοποιουσα με τις αρομα δεν ειχα πρόβλημα. Μονο το magisk , δεν εχει εγκατασταθει. δεν ξερω γιατι και ψάχνομαι
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα