Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H thanasisk έγραψε:

Τελικα.
      Την έβαλε κανένας την τελευταία ή υπάρχουν προβλήματα;
      Η τελευταία έχει προβλήματα. Στο επόμενο τριήμερο η διόρθωση

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H pontios.gk έγραψε:

καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία.. ;) και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό.. ;( κάποια παιδιά στο foroum ξέρουν.. ^^ λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω.

Υπάρχει και αυτή η ανακοίνωση..xiaomi-miui.gr/community/index…D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-ROM/

στην τελική εσύ αποφασίζεις

Ο/H pontios.gk έγραψε:

Ο/H mixalisf έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Παλιός προγραμματιστής στα 54 μου πλέον όσο και να με γοητεύει το ‘φλασάρισμα’ τα κουράγια για πειραματισμούς αλλά και ο χρόνος για σκαλίσματα είναι ελάχιστος

Η συσκευή με καλύπτει απόλυτα αλλά τη τελευταία ρομ που πέρασα είναι αρχαία σχετικά και το δείχνειστην καθημερινότητα μου. Η ‘έκδοση που φοράω είναι η xtrv 8.4.26

Παρακαλώ πολύ ας μου υποδείξει κάποιος την τελευταία xtrv η stable που τσεκαρισμένα τρέχει απροβλημάτιστα. Έτσι αλλιώς δύσκολα θα την αλλάξω πλέον , μέχρι και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Ευχαριστώ πολύ!
      καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία.. και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό.. κάποια παιδιά στο foroum ξέρουν.. λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω.
      Υπάρχει και αυτή η ανακοίνωση..xiaomi-miui.gr/community/index…D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-ROM/

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή θα την ακολουθήσω.

Μόνο που έχω να αλλάξω ρομ καιρό και έχω χάσει την μπάλα

Δεν την βρίσκω.. μέσα σε όλο αυτό τον χαμό

Μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα λινκ;
    • Ο/H pontios.gk έγραψε:

καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία.. ;) και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό.. ;( κάποια παιδιά στο foroum ξέρουν.. ^^ λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω.
      @pontios.gk Καλησπέρα φίλε να ρωτήσω επειδή μπερδεύτηκα και έχω και εγώ το omega,την 9.1.24 που την βρήκες?
      Γιατί εγώ μετά την προσπάθεια των παιδιών από το (nikel) οι 2 τελευταίες ρομ που έχω κατεβάσει είναι οι: 9.2.28 & 9.3.7!
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixalisf έγραψε:

Ο/H pontios.gk έγραψε:

Ο/H pontios.gk έγραψε:

Ο/H mixalisf έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους.

Παλιός προγραμματιστής στα 54 μου πλέον όσο και να με γοητεύει το ‘φλασάρισμα’ τα κουράγια για πειραματισμούς αλλά και ο χρόνος για σκαλίσματα είναι ελάχιστος

Η συσκευή με καλύπτει απόλυτα αλλά τη τελευταία ρομ που πέρασα είναι αρχαία σχετικά και το δείχνειστην καθημερινότητα μου. Η ‘έκδοση που φοράω είναι η xtrv 8.4.26

Παρακαλώ πολύ ας μου υποδείξει κάποιος την τελευταία xtrv η stable που τσεκαρισμένα τρέχει απροβλημάτιστα. Έτσι αλλιώς δύσκολα θα την αλλάξω πλέον , μέχρι και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Ευχαριστώ πολύ!
      καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία.. και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό.. κάποια παιδιά στο foroum ξέρουν.. λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω.Υπάρχει και αυτή η ανακοίνωση..xiaomi-miui.gr/community/index…D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-ROM/

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή θα την ακολουθήσω.

Μόνο που έχω να αλλάξω ρομ καιρό και έχω χάσει την μπάλα

Δεν την βρίσκω.. μέσα σε όλο αυτό τον χαμό

Μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα λινκ;

Ο/H lbchX έγραψε:

Ο/H pontios.gk έγραψε:

@pontios.gk Καλησπέρα φίλε να ρωτήσω επειδή μπερδεύτηκα και έχω και εγώ το omega,την 9.1.24 που την βρήκες?Γιατί εγώ μετά την προσπάθεια των παιδιών από το (nikel) οι 2 τελευταίες ρομ που έχω κατεβάσει είναι οι: 9.2.28 & 9.3.7!
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καλησπέρα..εδώ..xiaomi-miui.gr/community/index…Pro-X25-Omega/?pageNo=650
      στην αναφορά του gkalen ν.7795
      You'll Never Walk Alone

• τωρα θα κάνω το λογοπαίγνιο, μα δεν μπορώ να μην το κάνω ( καλοπροαιρετα πάντα, Εμ εσύ το διάλεξες στο κάτω κάτω :).....)

Δεν το βλέπεις βρε @Kefalas99 ? Είναι αλλιωτικη από τ' άλλα
      :D :P ;)
    • Διαφήμιση
    • @Kefalas99
      Χαχαχα δεν πειράζει μάλλον πρέπει να είσαι νεαρός και να μην θυμάσαι μια διαφήμιση εποχής, της μερεντας αν θυμάμαι καλά :D
      Συνδυασα το νικ σου με το λογοπαίγνιο αντί της μερεντας, την ρομ.
      Οι παλαιοτεροι θα θυμούνται την διαφήμιση :P
    • Ο/H Kefalas99 έγραψε:

Έχει βρει κανείς προβλήματα στην τελευταία του gkalen 9.3.14 ?
      Ναι

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • XTRV 9.3.21
      ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega

CHANGELOG
      Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
      Για το Πορτ χρησιμοποιήθηκαν , η china official 9.3.21 του omega με την global official 9.3.21 του nikel ..

INSTALLATION
      Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
      Αυτό ισχύει μόνο για όσους φοράνε Stable rom ή για όσους φοράνε την τελευταία από cn/eu 8.11.22 ή 9.1.3 ..
      Όσοι φοράνε την προηγούμενη 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 , 9.2.28 , 9.3.7 ή 9.3.14 αυτού του νήματος θα κάνουν απλό φλας για update ..

DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.3.21
      omega_gb_XTRV_9.3.21.zip

NOTE
      Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
      Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
      Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" ..
      Τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και γι'αυτους που φοράνε την global port 9.1.24 , 9.2.15 , 9.2.21 , 9.2.28 ή 9.3.7, πάρτε backup για παν ενδεχόμενο ..

ΝΟΤΕ 2
      Φαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ της wind ..
      Μια λύση είναι να βγάλετε και να ξαναβάλετε τη κάρτα σιμ και θα δουλέψει , δοκιμάστε επίσης να βάλετε την κάρτα σιμ στο slot2 ..
      Δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα λύση γι'αυτό , έγιναν μερικές αλλαγές παρ'ολα αυτά για να δούμε μήπως και στρώσει ..