εγω με 1-1.30 ωρα ομιλια,συνεχεια ανοιχτα δεδομενα,2 email-viber-whatsapp-skype-twitter να τρεχουν απο πισω,κανενα μισαωρο gps την ημερα και καμια 1-1.30 ωρα παιχνιδια βγαζω ανετα την ημερα.απο powerbank τις xiaomi μια χαρα ειναι και σε καλες τιμες.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ετοιμάζομαι να κάνω μετάβαση από galaxy note 4. Πέστε μου γνώμες αν μπορείτε !!!
Ταχύτητα,οθόνη,λαγκαρισμα κλπ. -
Δε θα σε χαλάσει καθόλου η μετάβαση!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H billm έγραψε:
-
Παταω μία εφαρμογή να την κατεβασω την κάνει downloading και μόλις τελειώνει αντί να την κάνει install την ξανα κατεβάζει από την αρχή και όλο αυτό από την αρχή χωρίς να γίνει η εγκατάσταση ποτέ.. Επίσης βγάζει κωδικό σφάλματος 963..Μπαίνω κάνω τα βήματα που μου λέει με την ώρα και αυτά κάνω reboot αλλά πάλι τα ίδια...
-
@billm
κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στις εφαρμογές: Google Play Store, Google Service Framework and Download Manager
κανεις απεγκατάσταση των ενημερώσεων του Play Store
μετά το reboot αν συνεχίσει βγάλε και την MicroSD (αν έχεις). -
Μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το διακομιστή
-
Ξανακάνε τα προηγούμενα βηματα αλλά πριν απο αυτά αφαίρεσε τον Google account .. και βεβαιώσου ότι η συσκευή έχει σωστή ώρα ή έχεις βάλει στις ρυθμίσεις σωστό time zone
KAI BEBAIA restart όταν τελειώσεις με αυτά .. -
Δυσκολα παιδιά.. Κάτι πιο αποτελεσματικό έχουμε..? Συνήθως αυτά που μου λέτε τα λένε όλοι τα ίδια και τα έχω κάνει πολλές φορές αλλά δεν γίνετε κάτι
-
-
Καλά στα λέει ο @Bodai...
1) settings-->apps και κάνε clear cache ότι έχει μπροστά τη λέξη google.
2) Αφαίρεση του google λογαριασμού.
3) Προσθήκη στο καπάκι του google λογαριασμού.
4) Ξανά στο καπάκι settings-->apps και κάνε clear cache ότι έχει μπροστά τη λέξη google.
Αν δεν πιάσει με την πρώτη, το ξανακάνεις το σετάκι 1) έως 4) άλλη μια φορά.
Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο και εάν έκανα επανεκκίνηση το κινητό.
Αυτοσυγκεντρώσου και.....ξεκίνα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα