MIUI 8.1 by xiaomi-miui.gr GTV-6.10.20 πηγα να περασω το Ελληνικο twrp και να βαλω την καινουρια ρομ αλλά τώρα κόλλησε, μου βγάζει ydss και κινεζικα, δυστυχώς δεν ανοιγει το κινητο και δεν το βλεπει και ο υπολογιστής τώρα, βοήθεια!!
Τώρα συνδέεεις το τηλέφωνο στον υπολογιστη και άν έχεις περασει drivers και αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader ανοιγεις μια γραμμη εντολών και πληκτρολογεις την εντολή fastboot flash recovery recovery.img
Κάτοχος RN2 και ετοιμάζομαι για παραγγελία Redmi Pro.
Έχω Mi account στο RN2 μου.
Μπορώ να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader μέσω internet για ένα κινητό που δεν έχω ακόμα;
ψαχνωντας προσπαθω να καταλαβω τη διαφορα του redmi pro kai to redmi note 4 . εκτως οτι το redmi pro εχει και εκδωση με x25 Και 4gb αλλα και ι διαφορα στην οθονη .δε καταλαβαινω την υπαρξη και των 2 μοντελων και πως το redmi pro ειναι καλυτερο απο το αλλο αφου ειναι και λιγο πιο παλιο μοντελο. καποιος να μας διαφωτησει?
Γεια σας και παλι...δε ξέρω αν θυμαστε που ελεγα οτι το κινητο κανει σαν δαιμονισμένο..λοιπον, ανοιξα να βλεπω τα αγγιγματα της αφης και εχω αυτο εδω(συνηθως μετα απο φορτιση με τον φορτιστη του κουτιού και τον ανταπτορα για ευρωπαϊκή πρίζα ή οταν ζεσταίνεται) Παρηγγειλα εναν ευρωπαϊκό φορτιστη για ταχεία φορτιση 2.0 γνωστης εταιρείας μηπως φταίει αυτο..
οσες φορες το εχω παρατηρησει ειναι σε αυτην την πλευρα μονο...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk